Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή του δυστυχήματος που προκάλεσε η Κυβέλη

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2022

Βίντεο- ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα που είχε η νικήτρια του Gntm 4, Κυβέλη Χατζηευστρατίου γνωστοποίησε το www.protothema.gr.
Το τροχαίο σημειώθηκε στις 3 το ξημέρωμα στον Άγιο Παντελεήμονα στο κέντρο τηςΑθήνας και όπως φαίνεται από την εικόνα, το αυτοκίνητο χτυπάει το διερχόμενο μηχανάκι με το μπροστινό μέρος και "εκσφενδονίζει" τον οδηγό της μηχανής, ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία. Έπειτα το αυτοκίνητο της 20χρονης προσέκρουσε και σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Πώς έγινε το τροχαίο

Όλα έγιναν, λίγο μετά τις 2 τη νύχτα, στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα. Η 20χρονη, κινούμενη με το ασημί αυτοκίνητό της επί της οδού Πιπίνου με κατεύθυνση προς Αχαρνών, πέρασε το παλλόμενο φανάρι και παρέσυρε ενα μηχανάκι το οποίο κινούνταν επί της οδού Αριστοτέλους.

Ο 60χρονος οδηγός της μηχανής έπεσε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Η οδηγός του αυτοκινήτου μετά τη σύγκρουση έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στα σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε τέσσερα από αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε το μοντέλο γύρισε ανάποδα, ενώ ένα ακόμη ΙΧ καρφώθηκε σε ένα δέντρο μετά την καραμπόλα.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.