Βίντα: «Με θεωρούσαν τρελό που επένδυσα στην εκτροφή μαύρων χοίρων, θέλησα να βοηθήσω την περιοχή μου»

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2023

Ο Ντομαγκόι Βίντα παραχώρησε συνέντευξη στην πατρίδα του, ωστόσο δεν αναφέρθηκε σε κάτι ποδοσφαιρικό αλλά στην απόφαση του να επενδύσει στην εκτροφή μαύρων γουρουνιών. Πιο συγκεκριμένα ο έμπειρος στόπερ μίλησε στο κροατικό τηλεοπτικό κανάλι HTV1 για την επένδυση που έχει κάνει μαζί με τους φίλους του.

Ο Κροάτης στόπερ της ΑΕΚ επένδυσε με τρεις φίλους του, ονόματι Λούκα Μάντιτς, Ντιμιτρίε Σιμόνοβιτς και Ντράγκαν Σιμόνοβιτς, στην εκτροφή μαύρων γουρουνιών στο Κρετ Βιλιέβσκι κοντά στο Ντόνι Μιχολιέκ. Μεταξύ άλλων δήλωσε πως τον χαρακτήριζαν τρελό και πως η επένδυση του ήταν πεταμένα λεφτά.

"Στη ζωή πρέπει να είσαι θαρραλέος και χρειάζεται να δίνεις για να παίρνεις. Πολλοί μου είπαν ότι ήμουν τρελός που επένδυσα τόσα πολλά χρήματα εδώ στη Σλαβονία, αλλά αισθανόμουν ότι έπρεπε να βοηθήσω τους ανθρώπους και την περιοχή μου. Είμαι χαρούμενος που είμαστε φίλοι και ελπίζω έτσι να είναι για όλη τη ζωή μας.

Στο ξεκίνημα δεν ήμουν εξοικειωμένος με τα μαύρα γουρούνια και κανείς από εμάς δεν είχε καμία σχέση με την κτηνοτροφία. Όλοι ήταν σίγουροι πως αυτό ήταν πεταμένα λεφτά. Συνέχεια μου έλεγαν ότι σπαταλούσα πολλά χρήματα, αλλά στόχος μου ήταν να το κάνω γνωστό. Δυστυχώς αρκετοί άνθρωποι έχουν φύγει από την Κροατία αλλά είμαι κάπως αισιόδοξος ότι κάποιοι θα επιστρέψουν".

Στο τέλος ο Κροάτης στόπερ έδωσε τα εύσημα στους φίλους του που τρέχουν την επιχείρηση: "Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε αυτούς εδώ και τους ευχαριστώ που δίνουν το 100% για αυτή την επιχείρηση. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που είμαι από τη Σλαβονία".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.