Βήμα παραμονής για Φιορεντίνα, την πάτησε η Μπιλμπάο, ζωντανή η Λίβερπουλ

Metrosport Team09 Μαΐου 2021

Αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία έκανε η Φιορεντίνα, το όνειρο της Μπιλμπάο για Ευρώπη «έσβησε» από την αδιάφορη Οσασούνα ενώ η Λίβερπουλ κράτησε ζωντανή την ελπίδα για την τετράδα. 

Φιορεντίνα - Λάτσιο 2-0

Με γκολ του Ντούσαν Βλάχοβιτς η Φιορεντίνα επικράτησε 2-0 της Λάτσιο στο «Αρτέμιο Φράνκι» για την 35η αγωνιστική της Serie A και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή. 

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Οσασούνα 2-2

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο μπορεί να προηγήθηκε δύο φορές κόντρα στην Οσασούνα αλλά εν τέλει αρκέστηκε στην ισοπαλία (2-2) αποχαιρετώντας κάθε ελπίδα για έξοδο στην Ευρώπη.  Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο πρώτο λεπτό με τον Μορθίγιο αλλά ο Μπράσανατς έφερε το παιχνίδι στα ίσια με κεφαλιά στο 12ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος, η Μπιλμπάο βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Σάνσετ στο 62ο λεπτό. Η Οσασούνα στο 89ο λεπτό βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Μπουντιμίρ. 

Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον 2-0

Η Λίβερπουλ επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές επικρατώντας με 2-0 της Σαουθάμπτον στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Premier League, χάρη στα τέρματα των Μανέ (31') και Τιάγκο Αλκάνταρα (90').

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.