Βιγιαρεάλ-Μπάγερν 1-0: Ένα και λίγο ήταν

Δημήτρης Καλαϊτζής06 Απριλίου 2022

Μόνο τυχαία δεν ήταν η πρόκρισή της απέναντι στη Γιουβέντους. Ο λόγος για την Βιγιαρεάλ, η οποία κοίταξε στα μάτια και την Μπάγερν Μονάχου, την οποία κέρδισε με 1-0 στο «Μαδριγάλ» στην πρώτη μεταξύ τους μάχη για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Η νίκη της ομάδας του Ουνάι Έμερι θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αλλά στάθηκε άτυχη. Είχε ακυρωθέν γκολ, δοκάρι και μεγάλες ευκαιρίες για να...καθαρίσει από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς στη Γερμανία. 

Στην πρώτη της φάση στο παιχνίδι η Βιγιαρεάλ ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Λο Σέλσο συνδυάστηκε εξαιρετικά με τον Φόιτ από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα στον Παρέχο, ο οποίος έκανε με τη μία το σουτ μέσα στην περιοχή και ο Ντανζούμα πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα του Νόιερ για το 1-0 στο 8΄.

Και λίγο πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια η Βιγιαρεάλ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Κοκλέν. Ωστόσο, το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Έπρεπε να φτάσουμε στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης για να δούμε την πρώτη καλή στιγμή για την Μπάγερν, με τον Γκνάμπρι να κάνει το σουτ και η μπάλα να περνάει άουτ.

Τρία λεπτά μετά η ομάδα του Έμερι άγγιξε το 2-0, όταν ο Μορένο έπιασε ένα τρομερό σουτ με το αριστερό και η μπάλα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Νόιερ.

Στο 59΄ ο Μορένο ήταν έτοιμος να σκοράρει, όμως ο Ντέιβις με σωτήριο τάκλιν απέτρεψε τα χειρότερα από την ομάδα του.

Στο 62ο λεπτό ο Νόιερ έκανε ολέθριο λάθος φτάνοντας μέχρι το κέντρο του γηπέδου, αλλά το ψιλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε ο Μορένο πέρασε έξω.  

Στο 82΄ η Μπάγερν απείλησε με τον Σανέ, αλλά ο Ρούλι ήταν εκεί, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του. 

Στο 87΄ η Βιγιαρεάλ έχασε ασύλληπτη ευκαιρία για να κάνει το 2-0. Ο Πεντράθα βγήκε απέναντι στον Νόιερ, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει στέλνοντας την μπάλα άουτ. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.