Βιγιαρεάλ-Γιουβέντους: Λύνουν τις διαφορές τους στο Τορίνο

Στέφανος Αβραμίδης23 Φεβρουαρίου 2022

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Βιγιαρεάλ και Γιουβέντους που αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Μαδριγάλ στην πρώτη τους κόντρα στη φάση των «16» του Champions League.

Η Γιουβέντους αιφνιδίασε απόλυτα τη Βιγιαρεάλ όταν μόλις στα 32 δευτερόλεπτα, ο Ντούσαν Βλάχοβιτς νίκησε την άμυνα των γηπεδούχων και τον Ρούλι και με ωραίο διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και πλησίασαν δύο φορές στο 1-1. Πρώτα στο 12’ όταν το σουτ του Λο Σέλσο σταμάτησε στο δοκάρι του Σέζνι και στο 16’ ο Ντανζούμα επιχείρησε με τακουνάκι να αιφνιασει τον Σέζνι που όμως μπλόκαρε την μπάλα.


Οι Ιταλοί έκλεισαν τους διαδρόμους και η Βιγιαρεάλ έψαχνε τρόπους να διασπάσει την άμυνά τους.

Αυτό το κατάφερε στο 66’, όταν 0 Καπού είδε την κίνηση του Ντάνι Παρέχο, τον βρήκε με υπέροχη σκαφτή πάσα και αυτό ισοφάρισε με πλασέ στην κίνηση σε 1-1.

Ένα ωραίο σουτ του Βλάχοβιτς (85’), το οποίο απέκρουσε ο Ρούγι ήταν η μόνη στιγμή που απειλήθηκε το 1-1. Τελικά το σκορ αυτό σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Οι συνθέσεις:

Βιγιαρεάλ (Έμερι): Ρούγι, Φόιθ, Αλμπιόλ. Πάου Τόρες, Πεντράθα (79’ Εστουπινιάν), Καπού, Παρέχο, Τσουκουέζε (90’ Ντιά), Λο Τσέλσο, Μορένο (79’ Τριγέρος), Ντανζούμα (90’ Πίνο).

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο (87’ Πελεγκρίνι), Ντε Λιχτ, Ντανίλο, Άλεξ Σάντρο (46’ Μπονούτσι), Ραμπιό, Λοκατέλι (71’ Αρτουρ), ΜακΚένι (81’ Ζακάρια), Κουαδράδο, Μοράτα, Βλάχοβιτς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.