Βιεϊρίνια: «Στο τέλος της σεζόν θέλω να είμαι στον ΠΑΟΚ κι αν γίνεται σε όλη μου τη ζωή»

Metrosport Team28 Δεκεμβρίου 2022

Στην αναποτελεσματικότητα που είχε η ομάδα του και έχασε δύο βαθμούς αναφέρθηκε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, μιλώντας στην κάμερα της Novasports μετά το 1-1 στο Περιστέρι.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, ήμασταν κυρίαρχοι αλλά όταν δεν τελειώνεις το παιχνίδι έρχεται αυτό το αποτέλεσμα. Δεν έχει αλλάξει κάτι, δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, κοιτάμε το επόμενο ματς, ένα ντέρμπι στην έδρα μας που πρέπει να κερδίσουμε. Στα τελευταία ματς δείχνουμε ότι παίζουμε καλύτερα, θέλουμε σε κάθε ματς να κερδίζουμε, δυστυχώς δεν το κάναμε σήμερα. Αποχαιρετάμε το 2022 με καλή σκέψη, αν και δεν αρχίσαμε καλά την σεζόν, βελτιωθήκαμε στην συνέχεια και θέλουμε να πάμε καλύτερα στο 2023» τόνισε αρχικά για το παιχνίδι.

Και συνέχισε: «Σήμερα ήταν διαφορετικό από άλλα ματς, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 3-4 ευκαιρίες να καθαρίσουμε το ματς, δεν έχει σχέση με το ματς του Λεβαδειακού. Στο 2022 είχαν δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Λεβαδειακό και ΟΦΗ και μας κόστισαν την διαφορά με τον Παναθηναϊκό. Τώρα πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και θα δούμε. Ετσι κοιτάω και εγώ το υπόλοιπο της σεζόν, θα δω πώς θα πάω με το σώμα μου. Στο τέλος της σεζόν θέλω να είμαι στον ΠΑΟΚ και αν γίνεται και σε όλη την ζωή μου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.