Βιεϊρίνια: «Στην πρώτη προπόνηση έτρεμαν οι τοίχοι από τα συνθήματα, είχε 10.000 οπαδούς»

Κώστας Πετρωτός20 Νοεμβρίου 2021

Μία διαφορετική συνέντευξη του Αντρέ Βιεϊρίνια, έρχεται μέσα από την Cosmote TV και ένα ιδιαίτερο οδοιπορικό που έχουν ετοιμάσει οι άνθρωποι του καναλιού στο πλαίσιο του Conference League.  

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα του με την ομάδα του ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη γενικότερα, μίλησε για όλα, την πρώτη του προπόνηση, τον Λευκό πύργο ακόμα και για τη μεταγραφή του στη Γερμανία. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά ανάφερε: «Η γυναίκα μου είναι από εδώ, η κόρη μου γεννήθηκε εδώ μπορώ να πω ότι είμαι θετό παιδί αυτής της πόλης και της ομάδας. Είμαι ο Βιερίνια αρχηγός του ΠΑΟΚ, καλωσήρθατε στην πόλη μου, καλωσήρθατε στην Θεσσαλονίκη».

Ενώ όταν βρέθηκε στον Λευκό Πύργο, επισήμανε: «Είμαστε στον Λευκό Πύργο, ξεχωριστό αξιοθέατο, εδώ πανηγυρίζουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ τα τρόπαια που παίρνουν. Αυτό που μου αρέσει στην πόλη περισσότερο είναι η γυναίκα μου. Έχω βρει ένα σπίτι μακριά από την πατρίδα μου. Πάνω απ' όλα είμαι ερωτευμένος με την ομάδα».

Για την Τούμπα, υπογράμμισε: «Φτάνουμε στην Τούμπα. Εδώ βλέπετε τα τρόπαια και την ιστορία της ομάδας. Πρώτη εντύπωση από το κλαμπ ήταν εντυπωσιακή. Στην πρώτη προπόνηση, ανοιχτή για τον κόσμο,ήμασταν στα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες μου, οι τοίχοι έτρεμαν. Βγήκαμε έξω και 10.000 άνθρωπο ήταν στις εξέδρες».

Για την περιπέτεια του στη Γερμανία: «Έφυγα στην Γερμανία στην Βόλφσμπουργκ, γιατί είχε οικονομικά προβλήματα η ομάδα, είχα υποσχεθεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ ότι θα επιστρέψω και θα βοηθήσω την ομάδα να πάρει τρόπαια. Είναι σαφέστατα προνόμιο να είμαι αρχηγός της ομάδας, να κερδίζω τρόπαια ως αρχηγός. Μου αρέσει να ικανοποιώ τον κόσμο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.