Βιεϊρίνια προς τους συγγενείς θυμάτων των Τεμπών: «Κρατάτε γερά…»

Metrosport Team29 Φεβρουαρίου 2024

Συνέντευξη στους Γ. Καστάνη, Γ. Ζαΐρη, Π. Χαριζακλή

Μια ιδιαίτερη μέρα ήταν η χθεσινή για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, καθώς κόντρα στον Πανσερραϊκόπέτυχε ένα ξεχωριστό ρεκόρ. Γι’ αυτό, αλλά και τη νίκη του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι που έγινε στις Σέρρες μίλησε στο metrosport.gr λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωσή του, στέλνοντας και το δικό του μήνυμα στις οικογένειες που έχασαν μέλη τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών έναν χρόνο πριν.

Για το ότι έγινε πλέον μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης που έχει φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ είπε: «Εντάξει... εγώ αισθάνομαι καλά. Το πιο σημαντικό είναι να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται. Τα ρεκόρ θα έρθουν από μόνα τους. Θέλω να σταθώ σε κάτι εκτός ποδοσφαίρου όμως. Να πω οτι αφιερώνω αυτή την νίκη με τον Πανσερραϊκό στους ανθρώπους που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στα Τέμπη. Να κρατάνε γερά, εμείς προσπαθούμε να κάνουμε την δουλειά μας στο γήπεδο, αλλά αυτά ειναι πάνω από όλα. Ανθρώπινα θέματα και σε καμία περίπτωση να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο».

Για την επαγγελματική νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό: «Το ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Φυσικά και μετράει το γεγονός ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Για την εικόνα μας έπαιξε ρόλο και το χορτάρι που δεν μας βοήθησε γιατί δεν ήταν βρεγμένο. Οι απουσίες έπαιξαν και αυτές τον ρόλο τους, αλλά έχουμε συνηθίσει και το rotation που υπάρχει φέτος σε αυτή την ομάδα. Θέλουν όλοι να βοηθήσουν και να προσφέρουν για να παίρνουμε νίκες. Σε παιχνίδια όπως αυτό όμως μπορείς να πεις ότι δεν κρατάς την εμφάνιση, αλλά μόνο τους τρεις βαθμούς».


Για τον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο των Σερρών και αν ήταν σημαντικός παράγοντας για να μην αποδώσει ο ΠΑΟΚ καλά: «Νομίζω ότι μπορούσατε και μόνοι σας να δείτε ότι η μπάλα δεν «έτρεχε» στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε όπως μας αρέσει με τις γρήγορες πάσες και την μπάλα κάτω, να οδηγήσουμε την μπάλα με ένταση. Αλλά ήταν τέτοια η κατάσταση που έπρεπε να προσαρμοστούμε και γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, οπότε κρατάμε την νίκη που είναι σημαντική για την συνέχεια και προχωράμε για τα επόμενα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας».

Για το ματς με την Λαμία αλλά και τα παιχνίδια που έρχονται με την Ντιναμό για το Conference League: «Έχουμε ακόμα μέχρι να έρθει η ώρα για τα παιχνίδια στην Ευρώπη με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Όπως έχουμε πει από την αρχή της σεζόν θα κοιταξουμε παιχνίδι με παιχνίδι και το πιο σημαντικό για εμας ειναι αυτό με την Λαμία που ειναι για το τελευταίο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Θα πάμε εκεί την Κυριακή για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς να κλείσουμε καλά το πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος και να μπούμε όσο καλύτερα γινεται στα πλέι οφ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.