Βιεϊρίνια: «Ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται καμία ομάδα!»

Metrosport Team15 Μαρτίου 2024

Ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League θα τεθεί αντιμέτωπος με την Κλαμπ Μπριζ και ο αρχηγός του "δικεφάλου", Αντελίνο Βιεϊρίνια, μίλησε στην κάμερα της Cosmote Tv για την κλήρωση του ΠΑΟΚ στην προημιτελική και την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Μακάρι να είχα καλό ένστικτο, είναι δύσκολο κάθε παιχνίδι. Θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Αποφύγαμε τα φαβορί για να πάρουν το τρόπαιο, αλλά και οι οκτώ ομάδες είναι δύσκολες.

Έχουμε τον χρόνο να τους διαβάσουμε και να εμφανιστούμε όπως πρέπει στα δύο παιχνίδια. Ευχαριστώ τον Βασίλη Τσιάρτα για τώρα, βέβαια δεν έχω συγχωρέσει κανέναν από το 2004, αλλά για σήμερα τον ευχαριστώ.

Καμία ομάδα δεν φοβάται ο ΠΑΟΚ. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά θέλουμε και εμείς να προσπαθούμε σκληρά για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Ξέρουμε ότι έχουμε παρελθόν, θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια και θα ετοιμαστούμε γι’ αυτά.

Θεωρητικά έχουμε βατό μονοπάτι, αλλά στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι δύσκολα. Έχουμε δει πολλά, πρέπει να είμαστε σοβαροί, να δούμε τα παιχνίδια των Play Off στο πρωτάθλημα και να δούμε όταν πρέπει τα παιχνίδια με την Μπριζ.

Πρέπει να σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτή την στιγμή σκεφτόμαστε τα Play Off και όταν φτάσει εκείνη την ώρα να είμαστε 100% προετοιμασμένοι για εκείνα τα παιχνίδια. Το θυμάμαι το γκολ κόντρα στην Μπριζ στην Τούμπα στην εστία της θύρας 7-8, νομίζω μου είχε κάνει την πάσα ο Σακελλαρίου.

Πέρασαν 14 χρόνια από τότε που παίξαμε. Έχουν αλλάξει πάρα πολλά φυσικά. Είχα συζητήσει με τον Πέρισιτς για εκείνα τα παιχνίδια όταν ήμασταν στην Βόλσφμπουργκ μαζί. Να έχουμε υγεία, χρόνο να διαβάσουμε την Μπριζ και τα ρεκόρ ας περιμένουν.

Έτρεξα εννιά χιλιόμετρα χθες (σ.σ. γέλια) οπότε ξέραμε ότι ο αντίπαλός μου χθες ήθελε την μπάλα στον χώρο και να παίξει στο ένας εναντίον ενός. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τον σταματήσω στο γκολ, αλλά ευτυχώς περάσαμε και όλα καλά. Από το 70 και μετά άρχισαν τα πόδια να κουράζονται και θεώρησα ότι έπρεπε όλοι να δώσουμε το 100% μας και γι’ αυτό ζήτησα αλλαγή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.