Βιεϊρίνια: «Ο Λαόθ τα έκανε μπάχαλο, με πληγώνει γιατί είναι ο πρώτος τελικός που χάνω»

Χάρης Δημαράς22 Μαΐου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΧΑΡΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ, ΘΑΝΟΣ ΜΠΟΥΖΑΣ

Στη διαιτησία του Λαόθ που τα έκανε μπάχαλο όπως είπε χαρακτηριστικά, στην αντίδραση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και στον κόσμο από τον οποίο ζήτησε συγγνώμη, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Λαόθ τα έκανε μπάχαλο. Δεν κρατάω τίποτα από το παιχνίδι, ίσως την αντίδραση που βγάλαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Σε όλο το παιχνίδι είχαμε τις καλύτερες φάσεις, τους τελικούς δεν τους παίζουμε τους κερδίζουμε. Δεν ξέρω γιατί με απέβαλλε, δεν τον έβρισε κανείς απλά είπα στον Λαόθ πως αυτός έκανε μπάχαλο το παιχνίδι. Για τη φάση του Μιτρίτσα τον ρώτησα αν υπάρχει επαφή και μου είπε πως πήδηξε, εγώ δεν τον ρώτησα αυτό αλλά αν υπάρχει επαφή» τόνισε αρχικά.

Για τον πρώτο χαμένο τελικό: «Είναι ο πρώτος τελικός που χάνει αυτή η ομάδα, θα πρέπει να αντιδράσουμε και να έρθουμε εδώ στον επόμενο τελικό και να τον κερδίσουμε. Η αλήθεια είναι πως σήμερα δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά αντιδράσαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες και έπρεπε να έχουμε σκοράρει».

Για τι τους είπε ο Λαόθ στην πρώτη διακοπή: «Στη διακοπή μετά το 1-0 τον ρώτησα για το πέναλτι και δεν μπόρεσε να μου εξηγήσει γιατί το έδωσε. Μετά μας έστειλε στα αποδυτήρια γι’ αυτό που έγινε με τον Αϊτόρ, που τον χτύπησαν δεν ξέρω με τι. Μας είπε πως αν δεν ησυχάσουν οι φίλαθλοι τότε δεν θα συνεχίσει το παιχνίδι».

Για το τι έλειψε φέτος: «Είμαστε μια έμπειρη ομάδα, αλλά όχι τόσο έμπειροι στην Ευρώπη για να παίζουμε τόσα πολλά παιχνίδια στη σεζόν. Το κάναμε φέτος, αν το κάνουμε και του χρόνου με το καλό να πετύχουμε αυτούς τους στόχους, ξέρουμε πλέον τι χρειάζεται».

Για το αν τον πληγώνει που δεν σήκωσε το τρόπαιο: «Με πληγώνει γιατί είναι ο πρώτος τελικός που χάνω, με πληγώνει γιατί έχασα και όλοι θέλουν να κερδίσουν στον τελικό. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε φέτος, θα προσπαθήσουμε του χρόνου».

Για την προετοιμασία που ξεκινάει πολύ γρήγορα: «Αυτές τις μέρες που έχουμε, ποδοσφαιριστές είμαστε και θέλαμε και παραπάνω για να ξεκουραστούμε«.

Για τον κόσμο: «Ένα συγγνώμη στον κόσμο, ήταν δίπλα μας, το παλέψαμε, δεν μπορούσαμε και θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε πιο πολλές χαρές».

Για το τι τους είπε ο Λουτσέσκου: «Δεν έχει πει τίποτα ο Λουτσέσκου, δεν είναι καλή στιγμή να μιλήσει, είναι στεναχωρημένος και εκείνος αλλά τις επόμενες ώρες θα μιλήσει».

Για την ανανέωση συμβολαίου του: «Δεν έχω κάτι να πω γι’ αυτό, περιμένω, στη Θεσσαλονίκη θα είμαι, η κόρη μου έχει σχολείο μέχρι τις 15 Ιουνίου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.