Βιεϊρίνια – Μαουρίσιο: Θα είναι στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ;

Γιώργος Καστάνης30 Ιουλίου 2020

Δεν παρουσίασαν καμία εξέλιξη, έως χθες το βράδυ, τα δύο θέματα που αφορούν τον Βιεϊρίνια και τον Μαουρίσιο και το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους με τον ΠΑΟΚ. Τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται στις 31 Ιουλίου. Μέχρι χθες δεν είχε γίνει κάποια νέα πρόταση, από την πλευρά του Δικεφάλου στον αρχηγό της ομάδας.

Παράλληλα ο ατζέντης του Μαουρίσιο, που ήταν να έρθει έως χθες στη Θεσσαλονίκη, τελικά αναμένεται το αργότερο μέχρι την Κυριακή, προκειμένου να έχει συζητήσεις με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, κυρίως τον Ολαφ Ρέμπε. Είναι φανερό πως τα πάντα θα κριθούν από το οικονομικό σκέλος μίας προοπτικής συνεργασίας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και κάθε έναν από τους δύο παίκτες ξεχωριστά. 

Πρακτικά και οι δύο, δεν θα είναι παρόντες στην σημερινή «πρώτη» της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Οι παίκτες ενημερώθηκαν πως θα συγκεντρωθούν στην Μεσημβρία το απόγευμα λίγο πριν από τις 18:00. Μάλιστα θα υποβληθούν σε εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα τους ανακοινωθεί το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.