Βιεϊρίνια για Τζίμα-Σελιμάι: «Απίστευτο το ταλέντο τους, να έχουν τα πόδια τους στη γη»

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2023

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA και δεν περιορίστηκε σε ένα σχόλιο για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η απάντηση του για τα παιδιά των Ακαδημιών που ήδη στελεχώνουν την πρώτη ομάδα και κάποια από αυτά μάλιστα έχουν και πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Ο εμβληματικός αρχηγός του Δικεφάλου που μετά το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα με την Καλαμάτα παρακίνησε τους Τζίμα-Σελιμάι να βρεθούν μπροστά στη θύρα 4 σημείωσε: «Νομίζω πως οι Ακαδημίες της ομάδας μας, κάνουν εξαιρετική δουλειά. Αυτά όλα τα παιδιά έχουν απίστευτη ποιότητα και θα πάρουν σίγουρα τις ευκαιρίες τους και δεν αναφέρομαι μόνο στον Κουλιεράκη, τον Κωνσταντέλια αλλά και στον Τζίμα και στον Σελιμάι. Έχουν μέλλον στον ΠΑΟΚ, έχουν μέλλον στο ποδόσφαιρο ακόμη και στο εξωτερικό. Απλά πρέπει να έχουν τα πόδια τους σταθερά στο έδαφος και να μην παρασύρονται από τίποτε. Το καλό είναι πως ακούνε τους προπονητές, εμάς τους έμπειρους παίκτες και σε αυτό το κομμάτι ο ΠΑΟΚ το δουλεύει καλά. Φυσικά τους εύχομαι το καλύτερο και θα είμαι πάντα δίπλα τους».

Αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ τονίζοντας πως δεν θα είναι εύκολο το ματς: «Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που στα τελευταία ματς έχει παρουσιάσει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και δεν αναφέρομαι μόνο στα αποτελέσματα αλλά και στην απόδοση της μέσα στο γήπεδο. Αρκεί και μόνο να αναφέρω την νίκη της απέναντι στον Παναιτωλικό και μάλιστα εκτός έδρας με 4-0 και αυτό δείχνει πολλά. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας και δεν πρέπει να αλλάξουμε το πλάνο μας που δεν είναι άλλο από το να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά».

Ο ΠΑΟΚ τρέχει πλέον ένα νικηφόρο σερί και ο Βιεϊρίνια ρωτήθηκε για το πώς ο ΠΑΟΚ το κατάφερε: «Η ομάδα έχει δεθεί πλέον, γνωριζόμαστε περισσότερο ο ένας από τον άλλο και σε αυτό μας βοήθησε ο προπονητής ενώ δουλέψαμε καλά και στη διακοπή. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και είμαστε καλά και αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα. Αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης και να πάμε ακόμη καλύτερα».

Κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ ήταν στο -14 από την κορυφή και πλέον μείωσε τη διαφορά στους -7. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ το σχολίασε: «Για εμάς δεν σημαίνει κάτι. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, το Πρωτάθλημα είναι μεγάλο σε διάρκεια και μην ξεχνάτε πως υπάρχουν και τα πλέι οφ. Σε κάθε περίπτωση αυτό που λέει ο προπονητής μας ισχύει, πρέπει να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε τον ΟΦΗ και στη συνέχεια το επόμενο ματς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.