Βιεϊρίνια: «Θα είναι ωραίο το τέλος για τον ΠΑΟΚ, όπως στα... παραμύθια »

Metrosport Team21 Μαΐου 2021

Διψασμένοι είναι οι παίκτες για ένα τρόπαιο σύμφωνα με όσα είπε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη δίψα για τίτλο: «Είμαστε διψασμένοι, θέλουμε να γυρίσουμε στους τίτλους. Η ομάδα αξίζει τίτλους. Είναι ένας τελικός. Έχουμε τελικούς με την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, τώρα παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Θα είναι δύσκολο αλλά θα παλέψουμε για να κερδίσουμε».

Για το ρητό οι τελικοί δεν παίζονται κερδίζονται: «Είναι γνωστό ότι στους τελικούς δεν σε ενδιαφέρει το καλό ποδόσφαιρο αλλά να κερδίσεις. Αν μπορείς να το συνδυάσεις είναι καλύτερο. Είναι ένας τελικός και όλα μπορούν να γίνουν. Έχουμε κερδίσει πολλούς τελικούς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κερδίσουμε».

Για το τι πρέπει να προσέξουν: «Είναι δύο ομάδες που γνωρίζονται καλά. Τα παιχνίδια κρίθηκαν από λεπτομέρειες, κάτι που θα συμβεί και αύριο». 

Για τον τίτλο της σεζόν: «Σαν παραμύθι. Τα παραμύθια δεν είναι ωραία στις αρχές αλλά το τέλος είναι ωραίο. Θα γίνει και αυτό αύριο πιστεύω. Ήταν μια δύσκολη χρονιά και μπορεί να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο»

Για την ανάγκη παρουσίας του κόσμου: «Και στα πλέι οφ τα παιχνίδια ήταν σημαντικά. Δεν είναι μόνο ο τελικός. Είναι σημαντικό για τον κόσμο και τους παίκτες. Θέλουμε να κερδίσουμε και για αυτούς»

Για τους τίτλου: «Αυτή η ομάδα πρέπει να διεκδικεί τίτλους. Φέτος είμαστε σε ένα τελικό και θέλουμε να τον κερδίσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα να φέρουμε τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη»

Για το κλειδί της κατάκτησης: «Έχω παίξει πολλά σημαντικά παιχνίδια. Ακόμη ένα σημαντικό ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Είναι η πρώτη φορά για μένα που θα παίξω τελικό με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό για τους φιλάθλους αλλά θέλουμε και για εμάς το τρόπαιο γιατί αξίζει να τελειώσουμε με επιτυχία τη σεζόν»

Για την παρουσία του κόσμου στην προπόνηση: «Είναι καλό. Δυστυχώς είναι κακό που ήταν μόνο σε προπόνηση. Θα θέλαμε να είχαμε δίπλα τους φιλάθλους μας. Θα προσπαθήσουμε για εμάς και για τον κόσμο»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.