Βιεϊρίνια: «Δεν πέρασαν το κέντρο στο β΄ ημίχρονο - Ο Ουάρντα ξέρει που βρίσκεται»

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ όλα έδειχναν ότι θα έφευγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το γήπεδο της Τούμπας, ωστόσο η κεφαλιά του Μπα ήταν αυτή που έφερε το παιχνίδι στα ίσα για τον Ολυμπιακό και έγραψε το τελικό 1-1.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου, Αντρέ Βιεϊρίνια, μετά το τέλος του αγώνα και μιλώντας στα κανάλια NovaSports ανέλυσε τις σκέψεις του για το ισόπαλο αποτέλεσμα καθώς και για την πορεία του πρωταθλήματος της SuperLeague1.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι:

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στον αγώνα: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι που δεν είχε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Ένα λάθος μας στοίχισε τους τρεις βαθμούς. Σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι όπως με τον Ολυμπιακό το να μην τους αφήσουμε να περάσουν το κέντρο στο δεύτερο ημίχρονο δείχνει ότι έχουμε βελτίωση. Το ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα, εγώ θα προτιμούσα να μην κάναμε καλή εμφάνιση και να κερδίζαμε το παιχνίδι. Στο τέλος αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα, πρέπει να πιστέψουμε αυτό που κάνουμε, θέλουμε να αλλάξουμε το αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις».

Για την μη σταθερή απόδοση των παικτών: «Φυσιολογικό δεν μπορώ να πω ότι είναι έχουμε καινούργια πρόσωπα, είχαμε άλλο προπονητή με άλλο σύστημα και παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε και να δουλεύουμε για τη συνέχεια».

Για την πρώτη εικόνα του Κρμέντσικ και του Ουάρντα: «Ο Ουάρντα ξέρει που βρίσκεται είναι ένας παίκτης με ποιότητα και ο Κρμέντσικ, θα χρειαστεί λίγο χρόνο να βρει τον εαυτό του, αλλά είναι δύο παίκτες που θα μας βοηθήσουν στο μέλλον».

Για την βαθμολογική διαφορά με τον Ολυμπιακό: «Έχουμε τουλάχιστον τρία παιχνίδια ακόμη με τον Ολυμπιακό, αν τα κερδίσουμε και τα τρία είναι εννιά βαθμοί. Μαθηματικά μπορούμε να το πετύχουμε, μέχρι το τελευταίο παιχνίδι θα παλέψουμε, πρέπει να το πιστέψουμε μέχρι το τέλος, πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά που κάνουμε. Φυσικά είμαστε στεναχωρημένοι με το αποτέλεσμα, νομίζω ότι η εικόνα της ομάδας έχει βελτιωθεί και θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία και στα επόμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.