«Βιεϊρίνια, αυτός είναι ο αρχηγός – Λείπει η ευρωπαϊκή καταξίωση από τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team08 Αυγούστου 2020

Για τον ΠΑΟΚ που χτίζεται εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, το θέμα Βιεϊρίνια, αλλά και την ευρωπαϊκη πρόκληση του Δικεφάλου μίλησε στο Metropolis 95,5 ο Τάσος Τασιόπουλος.

Ο βετεράνος των ασπρόμαυρων εξήρε την παρουσία του Πορτογάλου χαρακτηρίζοντάς τον «μεγάλο κεφάλαιο» για τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε ότι λείπει στην ομάδα η ευρωπαίκή καταξίωση.  

Αρχικά μίλησε για τις αλλαγές στο ρόστερ:

«Γίνεται προς την κατεύθυνση της ανανέωσης. Η περασμένη διετία ήταν η πιο επιτυχημένη περίοδος για την ομάδα αλλά όταν κάτι φθείρεται, πρέπει να ανανεώνεται στο σωστό τάιμινγκ. Μου άρεσε πολύ ότι μπήκαν και οι νεαροί. Εστω κι έτσι είδαμε ότι αν μεγαλώσουμε την οικογένεια του ΠΑΟΚ με αυτόν τον τρόπο μπορούν οι νεαροί να βοηθήσουν και σε μια υγιή κατάσταση. Δεν υπάρχει κίνδυνος, Στον Παναιναϊκό ίσως υπήρχε ρίσκο με τόσα νεαρά παιδιά, στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει. Πρέπει η εμπειρία να συνδυαστεί με τις δυνατότητες και αυτό είναι ό,τι καλύτερο. Σε ένα λάθος αν έχεις τον έμπειρο να σου πει πως να το ξεπεράσεις είναι θετικό, όπως και ο έμπειρος χρειάζεται τον ενθουσιασμό του νεαρού».

Για το ευρωπαϊκό βήμα του ΠΑΟΚ:

«Η ευρωπαϊκή καταξίωση λείπει. Θα είναι ένα σημαντικό βήμα αν γίνει αυτό αι περάσει στους ομίλους ο ΠΑΟΚ. Θα ζεσταθεί και ο άνθρωπος που βάζει χρήματα και πολλαπλασιάζεται η αξία των παικτών».

Για το θέμα Βιεϊρίνια:

«Είναι τεράστια η προσφορά του, ανυπολόγιστη και για το αγωνιστικό αλλά και για τα αποδυτήρια. Είναι μεγάλο κεφάλαιο ο Βιεϊρίνια και αρχηγός. Οταν βλέπεις τον αρχηγό σου να σκυλιάζει, παρασύρεσαι. Αυτός είναι ο αρχηγός. Που παρασύρει, όταν κοιμάσαι να σου φωνάξει».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.