VIDEO: Η επικοινωνία Σαββίδη - Λουτσέσκου και η ανάλυση των μεταγραφών

Metrosport Team30 Αυγούστου 2021

Την καθιερωμένη τηλεδιάσκεψη της εβδομάδας έκαναν χθες ο Ιβάν Σαββίδης μαζί με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όπου συζήτησαν για τις μεταγραφές και τις λεπτομέρειες της πρόκρισης ώστε να βελτιωθεί η ευρωπαϊκή κατάταξη της ομάδας. 

Επιπλέον, αναλύθηκε η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας αλλά και ο τραυματισμός του Ομάρ Ελ Καντουρί . Ο Ρουμάνος τεχνικός ευχαρίστησε το μεγαλομέτοχο του Δικέφαλου για τη στήριξη και την ενίσχυση της ομάδας μέχρι τώρα. 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε ένα κομμάτι από την τηλεδιάσκεψη που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με τον Λουτσέσκου. Ο προπονητής του Δικεφάλου ευχαρίστησε τον Ιβάν για τις μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι τώρα ενώ ο μεγαλομέτοχος ζήτησε από όλους να κάνουν τα πάντα για να πετύχει ο ΠΑΟΚ τους στόχους του. 

 Αρχικά ο Σαββίδης είπε: «Το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 11 Σεπτεμβρίου, Στο Πρωτάθλημα θα εφαρμόσουμε τον κανόνα που είχαμε στο παρελθόν. Ολοι μαζί και θα κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι ώστε να μην χάσουμε κανέναν βαθμό σε κανένα παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος μας!». 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου απευθυνόμενος στον Σαββίδη του είπε: «Συμφωνώ απόλυτα! Θέλω να σας ευχαριστήσω και για τους τρεις παίκτες που έχουν έρθει μέχρι στιγμής. Ολοι τους, ακόμη και ο Ακπομ ήταν τρελοί να έρθουν στην ομάδα και θα μας βοηθήσουν πολύ!». 

Ο Ιβάν Σαββίδης στο τελευταίο κομμάτι του αποσπάσματος σημείωσε: «Θα πρέπει όλοι να έχουν στο μυαλό τους να προσέχουν τους εαυτούς τους και να προλαμβάνουν καταστάσεις που θα μπορούσαν να βάλουν την ομάδα σε δύσκολη θέση. Ολοι να κάνουν τη δουλειά τους και να αγωνιστούμε για όλους τους στόχους!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.