Βγήκαν τα... «σπαθιά» μεταξύ Λουτσέσκου και Πρίγιοβιτς!

Metrosport Team26 Δεκεμβρίου 2020

Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, μιλώντας στη Metrosport από την Σαουδική Αραβία εκτός από τα όσα ανέφερε για τον ΠΑΟΚ στάθηκε και στην επανεκκίνηση που κάνει ο ίδιος με την Αλ Ιτιχάντ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά, «Οι τελευταίες εβδομάδες είχαν θετικό πρόσημο για την ομάδα μου καθώς παίρνουμε νίκες και είμαι χαρούμενος που βοηθάω και εγώ σ' αυτή την πορεία». 

Την πορεία αυτή ήρθε να ανακόψει ένας παλιός γνώριμος του και ένας από τους ανθρώπους που μπορεί να τον γνωρίζουν καλύτερα από όλους, ο Ράζβαν Λουτσέσκου, σε ένα παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας.

Η Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου υποδέχθηκε την Αλ Ιτιχάντ του Σέρβου επιθετικού με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό αυτόν της ισοπαλίας που διατηρεί τους γηπεδούχους στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς ενώ η  ομάδα του υψηλόσωμου επιθετικού με 15 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση. 

Οι φιλοξενούμενοι με τον «Πρίγιο» στην βασική ενδεκάδα, ευτύχισαν να πάρουν νωρίς το προβάδισμά με τον Αμπντουλραχμάν Αλ-Αμπούντ και φάνηκε πως θα ήταν αυτοί οι μεγάλοι νικητές του αγώνα, ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του είχαν αντίθετη άποψη και το έδειξαν λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης. 

Ειδικότερα, στο 84΄ο Ρουμάνος τεχνικός σήκωσε το μαγικό του ραβδάκι και πέρασε εντός αγωνιστικού χώρου τον Σάλεχ Αλ-Σέχρι,  με τον Σαουδάραβα ποδοσφαιριστή να τον δικαιώνει ένα λεπτό αργότερα όταν και σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως ο Σέρβος επιθετικός πριν περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου στο 65΄ είχε χάσει σπουδαίες ευκαιρίες για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του με δύο γκολ και να «κλειδώσει» τη νίκη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.