Βγάζουν G/G Ολυμπιακός και Άρης

Χάρης Δημαράς20 Φεβρουαρίου 2021

Στις 10 τελευταίες της επισκέψεις η ΑΕΛ δεν κέρδισε στο Περιστέρι, όμως με τη μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου δείχνει βελτιωμένη. Κάτι που φάνηκε και στο ματς με την ΑΕΚ. Όλοι στη διάθεση του Φέστα (επιστροφή Πινακά, Ντουρμισάι, Μιχαήλ). Καλές απουσίες στην άμυνα για τον Ατρόμητο (Γούτας, Κιβρακίδης), που μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες. Το momentum δείχνει... G/G, γιατί και η ΑΕΛ θα ρισκάρει για νίκη. Θα έχει και νεύρα το ματς, Αζέρος ο διαιτητής.

Επτά ματς πρωταθλήματος χωρίς ήττα για τον Αστέρα Τρίπολης, που κλείδωσε την είσοδό του στα πλέι-οφ. Καπίγια και Τζίμας στη διάθεση του Ράσταβατς. Κακή η παράδοση των Αρκάδων με την ΑΕΚ (στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων η ΑΕΚ έχει επτά νίκες και ένας ματς έληξε ισόπαλο). Ο Χιμένεθ δεν υπολογίζει στον Μπακάκη, αλλά και στους Γαλανόπουλο, Σάκχοφ, ξεκινά με Ολιβέιρα κορυφή και πιθανότατα Αλμπάνη. Κάπου πρέπει να σταματήσει το σερί του Αστέρα, έστω κι αν η ΑΕΚ δεν είναι αξιόπιστη.

Καλύτερος εκτός παρά εντός ο Απόλλων Σμύρνης. Αντιμετωπίζει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς, που με βάση την εικόνα που έχουμε είναι πιθανό να βγάλουν το G/G. Ο Περέα εκτός από πλευράς των γηπεδούχων, ο Τσαμπούρης από τους φιλοξενούμενους. Ματς πρώτου γύρου: 3-3!

Τελειότερη παράδοση δεν ξέρω αν έχει απέναντι σε άλλη ομάδα ο ΠΑΟΚ! Κόντρα στη Λαμία έχει 8 νίκες σε ισάριθμα ματς και πάει για το 9/9. Με αλλαγμένη άμυνα ο Δικέφαλος (Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Ινγκασον εκτός). Η Λαμία είναι πολύ ανεβασμένη, ειδικά μετά και το διπλό στη Ριζούπολη και έχει πέντε ματς πρωταθλήματος να δεχθεί γκολ, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ. Εκτός ο Ρόμανιτς. Αξίζιε το ρίσκο στο 1&G/G.

Εννιά ματς χωρίς νίκη μετρά ο ΟΦΗ και αν είχε καμία 4-5 αγωνιστικές ακόμη θα κινδύνευε άμεσα με υποβιβασμό. Ακόμη δεν έχει γλιτώσει πάντως 100%. Ο Μεγιάδο είναι εκτός, επιστρέφει ο Νέιρα. Ο ΠΑΣ νίκησε τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο και πήρε τα πάνω του. Εχει να νικήσει 6 ματς εντός έδρας για το πρωτάθλημα. Κακή παράδοση με τον ΠΑΣ οι Κρητικοί στα 7 τελευταία παιχνίδια.

Ολυμπιακός και Άρης βγάζουν G/G στις επτά τελευταίες τους αναμετρήσεις. Εγινε στο Κύπελλο προ λίγων ημερών, είχε γίνει στο ματς του πρώτου γύρου, γιατί να μη γίνει και αύριο, ειδικά τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θα έχει σίγουρα και το μυαλό του στη ρεβάνς του Αϊντχόφεν. Εκτός ο Γκάμα, στη θέση του λογικά ο Σίλβα. Ξανά G/G και πιθανό 1-1.

Ηττα-προσγείωση για τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο από τον ΠΑΣ και στο ίδιο γήπεδο αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό, που «καίγεται» για βαθμούς. Παιχνίδι…. Τριπλή στο Αγρίνιο, δε θα μου κάνει εντύπωση κανένα αποτέλεσμα, ούτε… ο άσος! Πιο πιθανή επιλογή το G/G.

ΔΥΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ G/G - ΑΕΚ

ΕΙΔΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΠΟΒΟΛΗ

ΑΕΚ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΤΡΙΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΠΑΟΚ 1&G/G – ΠΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G

ΣΚΟΡΑΚΙΑ…

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-1

ΠΑΟΚ – ΛΑΜΙΑ 2-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ 1-1

ANYTIME ΣΚΟΡΕΡ

MANTΑΛΟΣ – ΚΡΜΕΝΤΣΙΚ -ΚΡΙΖΜΑN

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.