Βεζυρτζής και Οικονομίδης αποχαιρετούν τον Ίβκοβιτς: «Δε θα ξεχάσουμε...»

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχασε τη μάχη για τη ζωή στα 78 του χρόνια. Οι Νίκος Βεζυρτζής και Λάκης Οικονομίδης μίλησαν στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»  για τον προπονητή που συνεργάστηκαν και τον άνθρωπο που αγάπησαν και θα τον θυμούνται με χαμόγελο. 

Βεζυρτζής: «Δεν φανταζόμουν ότι αυτός ο ζωντανός άνθρωπος είχε πρόβλημα»

«Το έμαθα μέσω ενός μηνύματος. Έζησα καλές και άσχημες στιγμές. Είχαμε μια πολύ καλή φιλία. Είναι  μεγάλος προπονητής και άνθρωπος. Η σοβαρότητα του. Για μένα είναι και ένα σημείο αναφοράς για τον ΠΑΟΚ εκείνης της εποχής. Ήταν μεγάλο κατόρθωμα που εκτοπίσαμε τον Άρη εκείνη τη χρονιά. Πήγαμε στο φάιναλ φορ και γίναμε η πρώτη ομάδα που θα έπαιρνε ένα δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο. 

Την τελευταία φορά που τον είδα ήταν καταβεβλημένος. Δεν φανταζόμουν ότι αυτός ο ζωντανός άνθρωπος είχε πρόβλημα. Δεν προειδοποιούν τα προβλήματα. Κάτι θα ήταν, κάτι θα έπαθε. Είναι μια μεγάλη απώλεια για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και μια μεγάλη προσωπικότητα σαν άνθρωπος. Ήταν σεβαστός από κάθε άνθρωπο. 

Ήταν ο μεγαλύτερος και με διαφορά προπονητής που συνεργάστηκα. Όπου και αν πήγε, όποιον και να ρωτήσεις θα σου πει τα καλύτερα. Ήταν μια μεγάλη προσωπικότητα και έβγαλε και άλλους μεγάλους προπονητής. Σεβάσμιος από όλους.».

Λάκης Οικονομίδης: «Η σφραγίδα του θα μείνει ανεξίτηλη»

«Καλό ταξίδι. ΄Ηταν ένας μεγάλος τεχνικός, άνθρωπος και δάσκαλος. Η σφραγίδα του είναι ανεξίτηλη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ μεγάλος. Έχω πολλά περιστατικά μαζί του, τα πιο πολλά ευχάριστα. Είχα συνδεθεί μαζί του και οικογενειακά και έχω καλές αναμνήσεις. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.