Κουλιανός: Φουντώνει η μάχη της τετράδας

Νίκος Κουλιανός22 Απριλίου 2021

- Οι τελευταίες αναμετρήσεις της εμβόλιμης αγωνιστικής που είχαμε σε όλη την Ευρώπη, κρύβουν σπουδαία ματς. Ειδικά στην Ιταλία, όπου κι έχουμε δύο καυτά ματς που θα κρίνουν πολλά στην μάχη της τετράδας. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια που ξεχωρίσαμε στο σημερινό στοιχηματικό μας μενού…

- ΡΟΜΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Τελευταίο χαρτί για την Ρόμα είναι αυτό για να μείνει σ επαφή με την τετράδα. Η ήττα από την Τορίνο την απομάκρυνε αρκετά από τον στόχο της και θα ψάξει την υπέρβαση με την εξαιρετική Αταλάντα. Η ομάδα του Γκασπερίνι μετά την νίκη επί της Γιουβέντους ελέγχει την κατάσταση του σεντονιού και θέλει να κλειδώσει την θέση της πρόωρα. Δεν θα είναι ευκολο το ματς, ωστόσο θεωρώ ότι θα φύγει αλώβητη από την Αιώνια πόλη. Το χ2+g/g , καλύπτει όλα τα θέλω μας.

- ΝΑΠΟΛΙ – ΛΑΤΣΙΟ: Ματσάρα στον Ιταλικό Νότο με ...φόντο τους ομίλους του Champions League. Η Νάπολι έδειξε και στο 1-1 με την Ίντερ, ότι στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο.Η παράδοση επί της Λάτσιο είναι εντυπωσιακή την τελευταία δεκαετία καθώς μετρά μόλις μία ήττα. Στον αντίποδα οι Ρωμαίοι πηγαίνουν με κεκτημένη ταχύτητα στον Ιταλικό Νότο, καθώς μετρούν 5 απανωτές νίκες και σκοράρουν με τεράστια ευκολία.Βασική μας επιλογή το g/g+over!

- ΑΓΙΑΞ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ: Ο Άγιαξ πήρε πολύ δύσκολα το Κύπελλο με την Φίτεσε ,καθώς χρειάστηκε ένα γκολ στο φινάλε του αγώνα για να τα καταφέρει!Είναι πλέον μεθυσμένη πολιτεία καθώς έφτασε τα 20 κύπελλα αλλά και κουρασμένη καθώς σπατάλησε πολύ ενέργεια στον τελικό.Απέναντι της η επικίνδυνη Ουτρέχτη, που είναι καλά και θέλει να κλειδώσει την συμμετοχή της στα πλέι οφ. Θέλει ψυχή αλλά αξίζει το ρίσκο στο χ2!

- ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Σε τρομερή κατάσταση η Πορτιμονένσε τον τελευταίο μήνα, συμπλήρωσε τρείς συνεχόμενες νίκες κι έχει κλειδώσει κατά 90% την παραμονή της. Τα δύο τελευταία χρόνια ζορίζει την Μπενφίκα και το ίδιο θα επιδιώξει και στο σημερινό ματς,απέναντι σε μια ομάδα που έρχεται από το στραπάτσο της χρονιάς. Οι πρωτευουσιάνοι προέρχονται από ήττα σοκ με την Ζιλ Βιθέντε, που τους στερεί κι επίσημα το πρωτάθλημα. Στόχος των «αετών» πλέον η 3η θέση. Θεωρώ ότι το g/g, έχει καλές τύχες να περάσει.

- ΖΥΡΙΧΗ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ: Στους επτά ουρανούς η Γιουνγκ Μπόις, καθώς η ομάδα της Βέρνης κατέκτησε και μαθηματικά το 4ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και πηγαίνει στην πρωτευουσα να παίξει για το ονόρε και το γόητρο. Στον αντίποδα η Ζυρίχη δίνει την δική της μάχη να ξεμπλέξει από την ουρά.Θεωρώ ότι είναι ιδανική η συγκυρία να κλέψει βαθμούς από τα «νεαρά παιδιά». Αξίζει κι εδώ η κόντρα, 1Χ…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.