ΒΕΤ SHOW: Το… κατηφορικό «Άνφιλντ»

Νίκος Κουλιανός11 Μαρτίου 2020

• Εκτός από την δυάδα του Τσου Λου, στο σημερινό μας πρόγραμμα, έχουμε και δύο παιχνίδια εξ αναβολής σε Τουρκία και Γερμανία. Αναμετρήσεις ιδιαίτερα κομβικές για την οικονομία των πρωταθλημάτων, καθώς τόσο η Γκλάντμπαχ αλλά και η Τραμπζονσπόρ με νίκες μένουν ζεστές στην μάχη του τίτλου. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα ματς…

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Η ήττα με 1-0 της Λίβερπουλ στην Μαδρίτη κάνει την ρεβάνς ιδιαίτερα κομβική, καθώς η πρωταθλήτρια Ευρώπης θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους τα σκήπτρα της. Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της, καθώς η εικόνα της Λίβερπουλ τον τελευταίο μήνα είναι ελαφρώς υποτονική. Σε κάθε περίπτωση το κατηφορικό «Ανφιλντ», αναμένεται να παίξει τον δικό του ρόλο, ωστόσο η αμυντική λειτουργία της Λίβερπουλ τελευταία δεν πείθει. Εκτός μάχης για τον Κλοπ οι Άλισον Μπέκερ, Ρόμπερτσον και Χέντερσον. Οι Μαδριλένοι ενισχύονται με τους Τριπιέρ και Ζοάο Φέλιξ μηδενίζοντας τα προβλήματα στον Σιμεόνε. Θεωρώ ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι σε θέση να σκοράρει και αν η Λίβερπουλ θέλει να προκριθεί οφείλει να βάλει…τρία γκολ!

• ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Το ματς στο Παρίσι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω κοροναϊού. Στα καθαρά αγωνιστικά έχουμε την ρεβάνς του 2-1 για την Ντόρτμουντ. Οι κιτρινόμαυροι ήταν ανώτεροι στην Βεσταφαλία και το σκορ μάλλον τους αδικεί. Στα καθαρά αγωνιστικά οι γηπεδούχοι ψάχνουν μια μεγάλη πρόκριση και θα ενισχυθούν με τις επιστροφές των Τιάγκο Σίλβα και Ντι Μαρία, όχι όμως με τους Μενιέ και Βεράτι! Για την φορμαρισμένη Ντόρτμουντ θα λείψει ο Ρόις, ωστόσο οι κιτρινόμαυροι έχουν μάθει να παίζουν χωρίς αυτόν. Περιμένω ακόμα ένα καλό παιχνίδι και δεν θα μας κάνει εντύπωση να δούμε ακόμα και επανάληψη του πρώτου σκορ και παράταση. Σε κάθε περίπτωση το βασικό μας bet θα είναι ο combos!

• ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Η αλλαγή προπονητή στην Μαλάτιασπορ έδωσε νέα πνοή και καλύτερη ψυχολογία. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και με 10 παίκτες, κατάφερε να πάρει παλικαρίσια ισοπαλία. Πολύτιμος ο βαθμός για την ομάδα του Καραμάν, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η Τραμπζόν δεν κατάφερε να πάρει το διπλό στην Γκαζιαντέπ, παρότι προηγήθηκε στο ματς. Ωστόσο με νίκη στο εξ αναβολής παιχνίδι με την Μαλάτια πιάνει στην κορυφή την Μπασάκ. Θεωρώ ότι δεν θα χάσει την ευκαιρία και το διπλό θα τιμηθεί.

• ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΚΟΛΩΝΙΑ: Ζόρικο ματς και για τις δύο. Η Γκλάντμπαχ θέλει στο εξ αναβολής παιχνίδι με την Κολωνία το τρίποντο που θα την βάλει και πάλι στην τετράδα, ενώ οι «τράγοι» βρίσκονται εδώ και καιρό σε τρομερή κατάσταση και δεν χαρίζονται σε κανέναν. Για την ακρίβεια μετρούν 8 νίκες στα 10 τελευταία ματς και η επιστροφή του Κόρντοβα στην επίθεση δίνει ακόμα ένα όπλο στους φιλοξενούμενους. Αν μέσα σ όλα προσθέσουμε και το γειτονικό του αγώνα, γίνεται αντιληπτό ότι ο άσος απλά δεν παίζεται. Είμαστε πιο κοντά κι εδώ στο g/g+over.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πάμε και στο δια ταύτα…

ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΓΚΟΛ

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ G/G & OVER – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ G/G & OVER

ΔΥΑΔΑ ΝΙΚΗΤΩΝ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1 & G/G – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Καλό βόλι…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.