ΒET SHOW: «Σεντόνι» στο προσκήνιο

Νίκος Κουλιανός18 Φεβρουαρίου 2020

 Επιτέλους σεντόνι. Μετά από δύο μήνες θα δούμε μπαλίτσα υψηλού επιπέδου και θα γεμίσουν τα μεσοβδόμαδα. Μαζί με την τηλεθέαση,έχουμε και τον νταλγκά μας, γιατί Τσου Λου χωρίς στοίχημα είναι φαγητό χωρίς αλάτι. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα πρώτα 4 ζευγάρια για την φάση των 16!

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ζευγάρι με φαβορί και αουτσάιντερ είναι αυτό. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η Λίβερπουλ δεν παίζεται,παρόλα αυτά η αλήθεια είναι ότι εκτός έδρας στην Ευρώπη η αρμάδα του Κλοπ , έχει δώσει δικαιώματα. Θα είναι ζόρικο το ματς στην Μαδρίτη, παρότι η ομάδα του Σιμεόνε δεν είναι στα καλύτερά της. Το σίγουρο είναι ότι θα χουμε μεγάλη μάχη στη σκακιέρα των προπονητών. Η Ατλέτικο θα παίξει προσεχτικά με στόχο να βραχυκυκλώσει τα ατού της Λίβερπουλ. Θα ρισκάρω με το 0-1 γκολ, γνωρίζοντας ότι το κινδυνεύουμε να διασυρθούμε,καθώς η ποιότητα των δύο ομάδων μεσοεπιθετικά είναι πολύ μεγάλη.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Η Ντόρτμουντ μέσα στην έδρα της είναι ομάδα που μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη. Έχω σε μεγάλη εκτίμηση την έδρα αλλά και την δυναμική των Βεστφαλών και παρότι είναι το θεωρητικό αουτσάιντερ, μέσα στο σπίτι της, θεωρώ ότι άδικα είναι έστω και οριακά αουτσάιντερ. Η Ντόρτμουντ, λογικά, θα σκοράρει και πάλι με μεγάλη ευκολία μπροστά στο κοινό της και η παρουσία του Χάαλαντ της δίνει μεγαλύτερη ευκαιρία. Στον αντίποδα η Παρί προέρχεται από το εντυπωσιακό και… χιτσκοκικό 4-4 με την Αμιάν. Η είδηση ωστόσο είναι ότι μπήκαν στην αποστολή οι Μπαπέ και Νεϊμάρ. Σε κάθε περίπτωση περιμένω μεγάλο ματς και η βασική μας επιλογή θα είναι το g/g+over 3.5, χωρίς να ψάχνουμε τον νικητή.

• ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ωραίο ματς για τους ουδέτερους. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Η Αταλάντα στο Μπέργκαμο θεωρώ ότι μπορεί να κάνει πολλά… χουνέρια ακόμα και σε πιο έμπειρες ομάδες, όπως είναι η Βαλένθια. Αν η μικρή σταχτοπούτα του θεσμού θέλει να δώσει συνέχεια στο ευρωπαϊκό της όνειρο, οφείλει να εκμεταλλευτεί το Μπέργκαμο, ειδάλλως το έργο της θα γίνει πολύ δύσκολο στο… κατηφορικό «Μεστάγια». Θα ρισκάρουμε με τον άσο, έχει στοιχηματική αξία ,αν κολλήσουμε δίπλα και τα γκολ…

• ΤΟΤΕΝΑΜ – ΛΕΙΨΙΑ: Ενδιαφέρουσα σύγκρουση σε όλα τα επίπεδα. Τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και στο προπονητικό κομμάτι. Η κόντρα του παλιού Μουρίνιο , με τον νέο Νάγκελσμαν έχει το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον. Η Τότεναμ με τον Μουρίνιο δείχνει σαφώς καλύτερο πρόσωπο, αλλά και πάλι εμφανίζει θέματα ανασταλτικά. Εχει την έδρα, αλλά και την εμπειρία σε σχέση με την άπειρη Λειψία και θα της δώσουμε ένα προβάδισμα. Αν συνδυάσουμε τον άσο με g/g,φτάνουμε σε αποδόσεις ικανοποιητικές.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πάμε και στο δια ταύτα…

Τριάδα ρίσκου

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ G/G+OVER 3.5 – ΑΤΑΛΑΝΤΑ +G/G – TOTENAM

Καλό βόλι…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.