Στήλες Βet builder με… Metro

«Βet builder με… Metro»: Θα… ευλογήσει και το Περιστέρι ο Ντεσπόντοφ

Γιώργος Ζαΐρης03 Φεβρουαρίου 2024

Ένα καλό ταμείο από την αγαπημένη μας Super league πήραμε το προηγούμενο σαββατοκύριακο με τη νίκη του ΠΑΟΚ, του Αστέρα και τον 1 με over του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΣ. Βαδίζοντας πλέον στην τελική ευθεία για την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος δεν υπάρχουν αδιάφορα ματς και κυρίως αυτή η αγωνιστική έχει ζουμί στα χαμηλά. Αλλά σε κάθε περίπτωση θα επιμείνω και πάλι σε μια πρόταση από το ελληνικό Πρωτάθλημα. Χθες η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση του Τάισον, υπάρχει συμφωνία με τον Μουργκ και την άλλη εβδομάδα ανακοινώνεται και το νέο τριετές του Λουτσέσκου. 

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Περιστέρι, ελάχιστες είναι οι φορές που πέρασε ξεκούραστα αλλά και λόγω κινήτρου αλλά και επειδή ο Ατρόμητος «άδειασε» από την ανεπιτυχή προσπάθεια μεσοβδόμαδα απέναντι στον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, θα πάρω το διπλό με το over 1.5. Nομίζω πως το σημείο της ημέρας είναι ο άσος του ΠΑΣ απέναντι στην Λαμία. Προφανώς και δεν αρκεί το κίνητρο αλλά έχω την αίσθηση πως η Λαμία δεν μπορεί να πάει πλέι οφ και ο Γρηγορίου θα πάρει τη νίκη. Η χαρά του over είναι ο Πανσερραϊκός. Επιστροφές στον Αρη και το γκολ-γκολ με το over μου αρέσει ως σημείο.

Πάμε και στα άλλα Πρωταθλήματα. Πριν από δυο εβδομάδες η Μπάγερν έχασε στην έδρα της από την Βέρντερ. Σήμερα υποδέχεται την Γκλάντμπαχ. Την περασμένη εβδομάδα και κέρδισε εκτός η ομάδα του Μονάχου και είδε την Λεβερκούζεν να γκελάρει. Θα πάω με τον 1 και over 3.5 γιατί βλέπω και πολλά γκολ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει η Χιρόνα αλλά ξέρω πως πλέον πάει για το CHL. Υποδέχεται την Σοσιεδάδ. Ωραίο ματς. Βλέπω τον άσο στο 2,18 και θα τον στηρίξω. Θα βάλω και από κοντά τον άσο της Βαλένθια απέναντι στην Αλμερία. Παίζει η Ρεάλ με την Ατλέτικο. Θα ψάξει εκδίκηση για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Πολύ το ξύλο εδώ και πολλές κάρτες.

Θα κλείσω με μια 3η πρόταση που αφορά σκόρερ. Εχει ρέντα ο Πόνσε και απέναντι στον Αστέρα τον στηρίζω ενώ στον ΠΑΟΚ από τη στιγμή που επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Ντεσπόντοφ θα τον στηρίξω επίσης. Θα ρίξω και μια… τουφεκιά στον Μπετανκόρ του Πανσερραϊκού και επειδή βλέπω πέναλτι στο ματς του ΠΑΣ θα το βάλω για να κάνω το σύστημα 3,4.

Πρόταση 1η

Σύστημα 3.4

Να σκοράρει ο Μπετανκόρ

Να σκοράρει ο Πόνσε

Να σκοράρει ο Ντεσπόντοφ

Πέναλτι στο ματς του ΠΑΣ

Πρόταση 2

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 2 με οver 1,5

Πανσερραϊκός-Αρης γκολ-γκολ με over 2,5

ΠΑΣ-Λαμία 1

Πρόταση 3η

Ρεάλ-Ατλέτικο over 6.5 κίτρινες κάρτες

Μπάγερν-Γκλάντμπαχ 1 με over 3,5

Χιρόνα-Σοσιεδάδ 1

Βαλένθια- Αλμερία 1

Γράφει ο Γιώργος Ζαΐρης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.