Τραγωδία στη Βέροια-Ποιες ήταν οι δύο γυναίκες που σκοτώθηκαν: «Άστο θείε, θα πάω με το λεωφορείο»

Metrosport Team01 Απριλίου 2024

Συγκλονισμένοι είναι φίλοι και συγγενείς των δυο γυναικών που άφησαν την τελευταία τους πνοή σήμερα (1/4) το πρωί στην περιοχή της Πατρίδας Βέροιας.

Μιλώντας στην εκπομπή «T-Live», ο πρόεδρος της κοινότητας, Γιάννης Σιδηρόπουλος αποκάλυψε ότι δύο γυναίκες περίμεναν σε στάση του λεωφορείου, όταν ο 64χρονος οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο του ΙΧ του, αφού λιποθύμησε.

Σχεδόν αμέσως, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω τους.

«Το τροχαίο έγινε στον κεντρικό δρόμο που συνδέει τη Βέροια με τη Νάουσα. Η 68χρονη πέθανε στο σημείο ενώ η 20χρονη άφησε την τελευταία της πνοή μετά στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο. Ο οδηγός είναι από τη Νάουσα. 

Τώρα τι έγινε και έχασε το έλεγχο του οχήματος του δεν ξέρουμε. Έχασε τις αισθήσεις του; Αποκοιμήθηκε; Μιλούσε στο κινητό; Δεν ξέρουμε, ο ίδιος πάντως δεν τραυματίστηκε καθόλου, μια γρατζουνιά είχε μόνο», είπε ο κ. Σιδηρόπουλος.

Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για έναν εκκωφαντικό θόρυβο, ο οποίος τους προϊδέασε για κάτι τραγικό...

Φίλοι της 20χρονης που παρασύρθηκε αποκάλυψαν ότι το θύμα σπούδαζε νοσηλευτική, κάνοντας λόγο για ένα γλυκό παιδί, το οποίο ήταν πρώτο στις επιδόσεις της στη σχολή.

Μάλιστα, ο θείος της 20χρονης τόνισε ότι η αδικοχαμένη νεαρή επρόκειτο να επισκεφθεί τη σύζυγό του που θα εγχειριζόταν σήμερα το πρωί, αποκαλύπτοντας ότι το θύμα του είπε λίγες στιγμές πριν πεθάνει: 

«Άστο θείε θα έρθω με το λεωφορείο εγώ για να φύγουν και τα παιδιά σχολείο».

Ο οδηγός υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή ότι αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και για αυτό έχασε τον έλεγχο. Ο 64χρονος έχει δίπλωμα και φορούσε και ζώνη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.


Όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που «ανέκοψε» τη φονική πορεία του αυτοκινήτου: 

Ποια ήταν τα δυο θύματα 

Κατά πληροφορίες, η 20χρονη έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας, αφού κατάφερε να ανακτήσει για λίγο τις αισθήσεις της.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, κατέληξε, υποκύπτοντας στα βαρύτατα τραύματά της. 

Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό ότι ο θάνατος της 68χρονης γυναίκας ήταν ακαριαίος, καθώς παρασύρθηκε και εκτοξεύθηκε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.


Μάλιστα, την αδικοχαμένη γυναίκα εντόπισε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, όπου κατέληξε το μοιραίο όχημα.  

Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός του οχήματος νοσηλεύεται προληπτικά, αμέσως μετά τη σύλληψή του, ενώ αναμένεται να υποβληθεί σε εξέταση για τον έλεγχο του αλκοόλ στον οργανισμό του.

Δείτε τα όσα αποκαλύπτουν οι συγκλονισμένοι φίλοι της 20χρονης: 


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.