Βέροια-ΠΑΟΚ Β' 1-1: Ισοπαλία στην εκπνοή, χαμόγελα για τον Μιχαηλίδη

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2022

Βέροια και ΠΑΟΚ Β' τέθηκαν αντιμέτωποι στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας στην αναμέτρηση που σηματοδότησε την εκκίνηση του πρωταθλήματος της Super League 2. Σε ένα παιχνίδι αρκετά νευρικό από τις δύο ομάδες με πολλές μονομαχίες και τελικό σκορ 1-1 που διαμορφώθηκε στην εκπνοή με πέναλτι των γηπεδούχων.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή της αναμέτρησης ήρθε για τους γηπεδούχους στο 6' όταν και μετά από εκτέλεση κόρνερ και αρχική απομάκρυνση ο Μούχαλης έβγαλε την σέντρα, ο Φασίδης πήρε την κεφαλιά αμαρκάριστος αλλά έστειλε την μπάλα λίγο ψηλότερα από το οριζόντιο δοκάρι.


Ο ΠΑΟΚ Β' απάντησε στην ευκαιρία της Βέροιας από... σπόντα με ένα σουτ του Χατζηστραβού έξω από την περιοχή. Πιο συγκεκριμένα μετά από εκτέλεση φάουλ του Νινούα και δεύτερο γέμισμα η μπάλα έφτασε στον νεαρό μεσοεπιθετικό ο οποίος επιχείρησε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε παίρνοντας περίεργη τροχιά και πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Η επόμενη στιγμή ήρθε στο 35' για την Βέροια αλλά δεν ολοκληρώθηκε καθώς μετά από λάθος στο χώρο του κέντρου ο Μπουολί έκλεψε την μπάλα βρέθηκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ Β' με τον Μορικέλι να αποσοβεί τον κίνδυνο τελευταία στιγμή πριν ο επιθετικός των γηπεδούχων ολοκληρώσει την φάση.

Η ένταση που υπήρχε ιδιαίτερα σε όλο το πρώτο μέρος αποτυπώνεται στην φάση του 33ου λεπτού με ένα πλάγιο να εκτελείται λάθος, έπειτα να ακολουθεί ένα σκληρό μαρκάρισμα και νεύρα από τους ποδοσφαιριστές.


Στο δεύτερο μέρος και πάλι μηδαμινές οι στιγμές που ήταν αξίες αναφοράς στην αναμέτρηση. ωστόσο ο ΠΑΟΚ Β' βρήκε το γκολ σε μια εξαιρετική συνεργασία των ποδοσφαιριστών του Πάμπλο Γκαρσία με τον Χατζηστραβό να χρίζεται σκόρερ με ένα όμορφο πλασέ από το σημείο του πέναλτι και αφού είχε προηγηθεί μια εξαιρετική συνεργασία με τον Μπράντονιτς.


Έπειτα ακολούθησε μεγάλη πίεση της Βέροιας ωστόσο χωρίς να καταφέρει να έχει μεγάλες στιγμές, πλην της μιας του 90ου λεπτού με τον Φασίδη, μετά από σέντρα του Μπελεβώνη από δεξιά, ο επιθετικός της Βέροιας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Και όμως η τελική έκβαση της αναμέτρησης κρίθηκε στις καθυστερήσεις όταν ο Τασιούρας υπέπεσε σε μαρκάρισμα πάνω στον Φασίδη μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει την εσχάτη των ποινών για τους γηπεδούχους. Έτσι ο Μπουολί που ανέλαβε την εκτέλεση ευστόχησε νικώντας τον Μπαλωμένο και «γράφοντας» το τελικό 1-1.



Στα ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά νέα ο ΠΑΟΚ είδε τον Γιάννη Μιχαηλίδη να επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους καθώς πέρασε στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης ως αλλαγή καταγράφοντας συμμετοχή μετά από 8 μήνες και πιο συγκεκριμένα από τις 13 Μαρτίου όπου και είχε τραυματιστεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο faceboo

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.