Βέροια - Λαμία: Ο πρώτος τελικός με φόντο τη Superleague 1

Metrosport Team11 Ιουνίου 2022

Βέροια και Λαμία θα αναμετρηθούν σήμερα (11/6, 18:45, ΕΡΤ3) στην πόλη της Ημαθίας για μία θέση στη Superleague 1, ενώ την επόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 18/6 θα γίνει ο αγώνας ρεβάνς στην έδρα της Λαμίας.

Η Βέροια στους πρώτους αγώνες μπαράζ με τον Λεβαδειακό, ηττήθηκε με 1-0 και θέλει να πάρει το εισιτήριο της ανόδου μέσα από τις αναμετρήσεις με τη Λαμία, η οποία τερμάτισε πάνω από τον Απόλλωνα Σμύρνης και θα δώσει τον αγώνα μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία.

Άξιο αναφοράς είναι πως στην αναμέτρηση θα είναι σε ισχύ και ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ όπως και θα υπάρχει και το σύστημα VAR.

Οι αποστολές των δύο ομάδων: 

Βέροια: Παπαδόπουλος, Τσιμόπουλος, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Περδίκης, Τασιόπουλος, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Κάτσε, Μπλέτσας, Γαβριηλίδης, Ορφανίδης, Μούργος, Κουατένγκ, Φοφανά, Καπνίδης, Πασάς, Γιακουμάκης

Λαμία: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Ταϊρόν, Σιμόν, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Μανουσάκης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.