Βέροια: Ανακοίνωσε Βελλίδη και τρεις ανανεώσεις

Αχίλλειος Έξαρχος22 Αυγούστου 2020

Σε διαδικασία σχηματισμού του παζλ του ρόστερ της επόμενης χρονιάς βρίσκονται οι άνθρωποι της Βέροιας, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας τη Δευτέρα (24/8) στο προπονητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου.

Σήμερα (22/8), μάλιστα, η διοίκηση της ημαθιώτικης ΠΑΕ ανακοίνωσε και την πρώτη της μεταγραφική προσθήκη, καθώς και τρεις ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ. Η μεταγραφή δεν είναι άλλη από τον Μάρκο Βελλίδη. Ο έμπειρος γκολκίπερ έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με τη διοίκηση της «Βασίλισσας», η οποία προχώρησε στην επισημοποίηση της συμφωνίας του μαζί του.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τους Βεργώνη, Μαραγκό και Μπλέτσα, οι οποίοι μαζί με τους Βοσνιάδη, Τσιμόπουλο, Μουχάλη, Πεταυράκη, Καραγιάννη, Πασά και Σιμόνι, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο σε ισχύ και για τη νέα σεζόν είναι οι μόνοι σίγουροι από πέρσι, αφού είναι ειλημμένη η απόφαση των ανθρώπων της Βέροιας για πολλές αλλαγές στο ρόστερ.

Ήδη άλλωστε, 13 ποδοσφαιριστές είναι παρελθόν, ενώ ερωτηματικό αποτελούν οι Πόζογλου, Στάμου. Να σημειωθεί πως την προετοιμασία της Βέροιας θα ακολουθήσουν και οι νεαροί Ιωάννου, Βασίλτσης και Περτσιούνης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.