Βέρνμπλουμ: «Ολοι σε μισούν στο Βικελίδης, ιδανικό για να τους κάνεις να σωπάσουν»

Πέτρος Χαριζακλής04 Ιανουαρίου 2020

O Πόντους Βέρνμπλουμ έχει συμπληρώσει ένα χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης αλλά τις τελευταίες δυο εβδομάδες προπονείται με την ομάδα.

Ο Σουηδός μίλησε στο PAOK TV τόσο για τον σημερινό αγώνα απέναντι στον Αρη όσο και για τη δική του προσπάθεια να επιστρέψει και να αφήσει πίσω τη χειρότερη χρονιά της επαγγελματικής του καριέρας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πόντους:

- Ο ΠΑΟΚ είχε ένα φανταστικό 2019 αλλά προσωπικά για σένα ήταν μια δύσκολη χρονιά. Πώς το βίωσες;

"Οπως τα λες, ήταν μια φανταστική χρονιά για την ομάδα και φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό αλλά προσωπικά ήμουν τραυματίας όλη τη σεζόν οπότε ήταν απαίσιο. Πέρασε τον πρώτο μου μεγάλο τραυματισμό και ήταν πολύ σκληρό. Τώρα όμως, είμαι όλο και πιο κοντά στην επιστροφή μου και χαίρομαι πολύ."

- Οσοι σε βλέπουν καθημερινά στις προπονήσεις, διακρίνουν έναν αποφασισμένο παίκτη να επιστρέψει.

"Εχω πολύ καλούς συμπαίκτες και εξαιρετικούς ανθρώπους γύρω μου. Σίγουρα, δεν είμαι πάντα χαρούμενος αλλά αυτοί με κάνουν χαρούμενο. Είμαι ο πρώτος που έρχεται στην προπόνηση και ο τελευταίος που φεύγει. Αλλά πρέπει να το κάνω. Στην ηλικία μου αν θέλεις να επιστρέψεις πρέπει να δουλέψεις σκληρά, το διπλάσιο μερικές φορές. Το μόνο που σκέφτομαι λοιπόν είναι ότι πρέπει να δουλέψω για να επιστρέψω και μόνο αυτό έχω στο μυαλό μου".

- Τί θα ευχόσουν για το 2020 σε προσωπικό επίπεδο;

"Να παίξω και πάλι, νιώθω συνεχώς καλύτερα, άρχισα να προπονούμαι με την ομάδα και νιώθω υπέροχα που μου συμβαίνει αυτό. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα και αυτό μου αρκεί, να παίξω και πάλι...|

- Και περιμένεις να μπαίνεις στις αποστολές για να φεύγεις από το σπίτι σαββατοκύριακα;

"Σίγουρα χρειάζομαι λίγο προσωπικό χρόνο..."

-Πέρσι έπαιξες στο Κλεάνθης Βικελίδης. Πώς προσεγγίζεις τη σημερινή αναμέτρηση;

"Ηταν ένα φανταστικό εκτός έδρας παιχνίδι. Ολοι σε μισούν. Είναι πραγματικά το ιδανικό καύσιμο για την ομάδα ώστε να κάνει το στάδιο να σωπάσει. Είναι πραγματικά φανταστικό. Το βίωσα πέρσι και ήταν υπέροχο. Ελπίζω τα παιδιά να βάλουν το κεφάλι κάτω, να κάνουν τη δουλειά επειδή είμαστε καλή ομάδα και πρέπει να το δείξουμε ώστε να πάρουμε τη νίκη."

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.