Βεργίνης: «Να γίνει ο Ηρακλής η πρώτη δύναμη της Θεσσαλονίκης»

Metrosport Team24 Ιουλίου 2020

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του μπασκετικού Ηρακλή, Δημήτρης Βεργίνης.

Ο έμπειρος γκαρντ και η σύζυγος του Ελεάννα Παπαϊωάννου με ανεβασμένη διάθεση σχολίασαν την μεταγραφή του Δημήτρη στον Ηρακλή και όχι μόνο...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε Δημήτρης Βεργίνης και η σύζυγος του, Ελεάννα Παπαϊωάννου:

Ο έμπειρος γκαρντ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επέστρεψα στην ομάδα της καρδιάς μου. Το βίντεο που υπάρχει είναι πραγματικά πολύ ωραίο, από μικρός είχα αισθήματα για την ομάδα και είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος που είμαι στην ομάδα. Ο Ηρακλής ήρθε για να μείνει. Σίγουρα και η σύζυγος μου έπαιξε ρόλο στην επιστροφή στη Θεσσαλονίκη για τον Ηρακλή. 

Το θέμα είναι να κάνουμε χαρούμενους τους φίλους του Ηρακλή. Είναι τιμητικό να έχεις αγωνιστεί σε τρεις ιστορικές ομάδες της Θεσσαλονίκης. Θέλουμε να κάνουμε την ομάδα την μεγάλη δύναμη της πόλης».

Η σύζυγος του Ελεάννα Παπαϊωάννου, ανέφερε: «Οπως μεγάλωσα εγώ στο Καυτανζόγλειο θέλω και τα παιδιά μου να μεγαλώσουν στο Ιβανώφειο. Στα παιχνίδια της ομάδας δεν ξέρω αν θα μπορώ να συγκρατηθώ και να μην γίνομαι οπαδός. Αυτή την περίοδο προσπαθούμε να εγκατασταθούμε εκ νέου στην πόλη και από την πρώτη στιγμή που ακούσαμε για το ενδιαφέρον του Ηρακλή χάρηκα πάρα πολύ». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.