Βεργίδου: «Ελπίζω να κατακτήσουμε ξανά τίτλο με τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team03 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε η διεθνής πασαδόρος Όλγα Βεργίδου.

Η αθλήτρια του βόλεϊ μίλησε για την επιστροφή της στον ΠΑΟΚ μετά από έναν χρόνο απουσίας.

Μεταξύ άλλων, η Όλγα Βεργίδου δήλωσε:

Για την επιστροφή της στον ΠΑΟΚ: «Έρχομαι σε γνώριμα λημέρια, την πόλη μου και έναν σύλλογο που ξέρω πως λειτουργούν. Ελπίζω και η δεύτερη θητεία να συνδυαστεί με την κατάκτηση ενός τίτλου. Έχουν γίνει προσεκτικές κινήσεις σε Ελληνίδες και ξένες. Δε θα είναι εύκολο αλλά γίνεται σοβαρή προσπάθεια από τον κ. Αμοιρίδη και το τεχνικό επιτελείο. Ξέρω τους ανθρώπους και τα κορίτσια, ξέρω τι θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας. Ελπίζω και τα νέα κορίτσια να είναι συνειδητοποιημένα για το τι θέλουμε να πέτυχουμε».

Για τους στόχους: «Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές. Θέλουμε να είμαστε στους διεκδικητές του πρωταθλήματος, θέλουμε να φτάσουμε στους τελικούς και να πάρουμε κάποιο τίτλο».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στην Ευρώπη: «Ήταν ένα κίνητρο για μένα, ξέρω την ομάδα, έχει υψηλούς στόχους, οι άνθρωποί της θέλουν να πάμε καλυτέρα από πέρσι».

Αν ήταν μία επιβεβαίωση για εκείνη η επιστροφή της στον ΠΑΟΚ στη θέση της Λι Ντα Γιονγκ: «Η Λι Ντα Γιονγκ είναι εξαιρετική αθλήτρια η οποία δουλεύει σε άλλο πρωτάθλημα. Ήρθε σε μία τελείως διαφορετική κουλτούρα. Δεν ξέρω πόσο προσαρμόστηκε, έκανε πάντως ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σκληρό, απαιτητικό με πολλή πίεση. Δε θεωρώ ότι είναι κάποια δικαίωση για μένα αλλά χαίρομαι που ήμουν η πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ».

Για το ότι την προηγούμενη σεζόν κέρδισε τον ΠΑΟΚ με τη φανέλα της ΑΕΚ: «Ελπίζω αυτή τη φορά να χαμογελάω ξανά και σε όλους τους στόχους».

Για την μεταγραφή της Όλγας Στράντζαλη: «Η Όλγα είναι μια πολύ ποιοτική αθλήτρια με πολλές παραστάσεις από το εξωτερικό και από μικρή ηλικία. Πιστεύω θα βοηθήσει στο έπακρο με τις άλλες δυο ακραίες, τη Μερτέκη και την ξένη που θα πλαισιώσει τις υπόλοιπες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.