Βεργέτης: «Με έχει γοητεύσει το κέντρο του Άρη»

Metrosport Team03 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Στάικος Βεργέτης, ο οποίος τοποθετήθηκε για την μάχη του Άρημε τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των play off.

Δείτε τις δηλώσεις του 

Για την κρισιμότητα των αγώνων με ΑΕΚ και Αστέρα: «Τα δύο παιχνίδια με ΑΕΚ και Αστέρα είναι πολύ σημαντικά και κομβικά για τον Άρη. Στα play off, ο κάθε αγώνας έρχεται και φεύγει. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσεις καλά για να πας καλά. Αν ξεκινήσεις άσχημα συνεχίζεις άσχημα, δύσκολα το αντιστρέφεις».

Ερωτηθείς για τον Αστέρα: «Δεν τον έχω παρακολουθήσει πολύ καλά. Έχει καλές μονάδες, ξέρει να διαχειρίζεται τα ματς και έχει καλό προπονητή. Θα βάλει δύσκολα στον Άρη. Έχει μικρύνει η «ψαλίδα», όλα τα ματς κρίνονται στο γκολ. Μεταξύ των ομάδων, δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση όσο αναφορά την ποιότητα. Πρέπει να εκμεταλλευτούν τις καλές στιγμές, όσο πιο αποτελεσματικός είσαι τόσο πιο εύκολα θα πάρεις αποτέλεσμα. Σκοπός και για τους δύο είναι το γκολ. Έχει σημασία ποιος θα πάρει το προβάδισμα. Ξέρουν και οι δύο να διατηρούν το αποτέλεσμα».

Ερωτηθείς για το αν ταιριάζει στον Αστέρα το ποδόσφαιρο αντεπίθεσης: «Προσαρμόζεται σε αυτό, ειναι μια ομάδα που την μια Κυριακή θα κάνει παιχνίδι επιθέσεων, ενώ την άλλη θα παίξει για την υπεροχή. Ο Άρης, έχει δείξει ότι μπορεί να σκοράρει σε λίγες φάσεις. Ο Αστέρας, έχει χαρακτήρα, θυμάμαι τότε που ήμουν στο επιτελείο της ομάδας λέγαμε «παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, ας μην φάμε τέσσερα», τώρα δεν ισχύει αυτό. Οι προπονητές πρέπει να φροντίσουν πως να παράγουν περισότερες φάσεις, και οι παίκτες πως να τις τελειώσουν».

Στην ερώτηση για τους παίκτες «κλειδιά» της κάθε ομάδας: «Διαφορετική ομάδα ο Αστέρας με τον Μπαράλες, και άλλη χωρίς αυτόν. Στον Άρη, βλέπω πολύ το κέντρο του, έχει βρει χημεία εκεί. Επίσης, η γραμμή του Άρη πίσω από τον επιθετικό με έχει γοητεύσει, είναι παίκτες κλειδιά. Μπορούν να κάνουν πρωταγωνιστή έναν φορ ακόμα και αν δεν είναι». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.