Βεργέτης: «Εκρηκτικοί χαρακτήρες Λουτσέσκου-Ουάρντα, θα βοηθήσει ο Ολιβέιρα αν…»

Metrosport Team13 Ιουλίου 2021

Ο Στάικος Βεργέτης μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για το επεισόδιο Λουτσέσκου-Ουάρντα και την αποπομπή του Αιγύπτιου εξτρέμ του ΠΑΟΚ από την προπόνηση και τα χαρακτηριστικά που μπορεί να προσθέσει στον Δικέφαλο ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη συνεργασία του με την Ιεράπετρα:

«Από τη Δράμα, στο Βόλο και τώρα στην Ιεράπετρα. Έχει και τα καλά της η προπονητική. Γνωρίζεις νέους ανθρώπους, καταστάσεις και μέρη. Φεύγω για μια νέα περιπέτεια. Είμαι ένας άνθρωπος που κρατάω τα καλά όπου έχω πάει. Και στην Κύπρο και στο Βόλο και στη Δράμα κράτησα καλές φιλίες και ωραίες αναμνήσεις».

Για την απόκτηση του Νέλσον Ολιβέιρα για τον ΠΑΟΚ και το πόσο μπορεί να βοηθήσει:

«Θα ήταν πιο σωστό να μιλήσω αν δω το αγωνιστικό στυλ της ομάδας. Βλέπω ότι πάει σε ψηλό φορ περιοχής, όπως είχε κάνει με Πρίγιοβιτς και Κρμέντσικ. Έχει τα χαρακτηριστικά αυτά ο Ολιβέιρα. Μου αρέσει σαν ποδοσφαιριστής. Στην ΑΕΚ είχε μεταπτώσεις στην απόδοσή του. Αν έχει σταθερότητα θα βοηθήσει πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ. Είναι στο στυλ των φορ που τα τελευταία χρόνια προτιμά ο ΠΑΟΚ. Μου αρέσει ο τρόπος αυτός, αυτό το στυλ φορ».

Για το επεισόδιο Ουάρντα-Λουτσέσκου και τα νεύρα του Αιγύπτιου:

«Ο προπονητής εκ των προτέρων δεν έχει καμία πρόθεση να έρθει σε καμία σύγκρουση με κανέναν παίκτη. Συνήθως ο παίκτης δίνει τα ερεθίσματα για να πάρει αποφάσεις ο προπονητής. Είναι δύο εκρηκτικοί χαρακτήρες. Θα είναι πολύ δύσκολο να συνυπάρξουν. Δεν τους γνωρίζω προσωπικά κανέναν εκ των δύο. Όπως τους έχω ψυχολογήσει είναι δύο χαρακτήρες που θα δυσκολευτούν να συνυπάρξουν. Είναι μέρος της δουλειάς των προπονητών, αλλά δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνον. Μπορείς να κάνεις τα πάντα να φέρεις τον παίκτη με τα νερά σου και να τον κάνεις ωφέλιμο για την ομάδα, αλλά αυτό εξαρτάται και από εκείνον. Δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον κάθε προπονητή. Πάντα έχει τη διάθεση αυτή ο εκάστοτε προπονητής, αλλά δεν εξαρτάται από τον ίδιο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.