Βεργέτης: «Έχει το killer instinct ο Μήτρογλου»

Metrosport Team29 Ιανουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Στάικος Βεργέτης.

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε για το φετινό Πρωτάθλημα και τη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στον Άρη.

Μεταξύ άλλων, ο Στάικος Βεργέτης δήλωσε:

Για το φετινό Πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι υπάρχει καλό πρωτάθλημα από άποψη θεάματος. Ελάχιστοι αγώνες έχουν λήξει 0-0, είναι πολύ ενδιαφέρον. Όσο περνάει ο καιρός οι ομάδες θα αποκτούν περισσότερη ομοιογένεια».

Για τις μεταγραφές που κάνουν οι «μεγάλοι»: «Και μόνο που έρχονται στην Ελλάδα ποδοσφαιριστές όπως ο Καγκάβα, ο Παπασταθόπουλος, ο Μήτρογλου, πρέπει να το δούμε σαν ευκαιρία. Μπορούν να μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά των ομάδων και των ακαδημιών τους τις πλούσιες εμπειρίες τους. Μπορεί ο Καγκάβα να πει 5 πράγματα στον Τζόλη που θα του είναι χρήσιμα».

Για το ματς του Άρη με τον Αστέρα: «Είναι ένας αγώνας με ανοιχτά χαρτιά για τους δυο προπονητές. Ξέρει ο ένας πώς παίζει ο άλλος. Σε αυτά τα ματς παίζει ρόλο να εκμεταλλευτούν τα δυνατά τους χαρτιά και το ποιος θα βάλει πρώτος γκολ. Αυτός που το βάζει έχει τη διαχείριση του αγώνα. Είναι η δομή του πρωταθλήματος τέτοια που η ομάδα που προηγείται, πολύ συχνά είναι και αυτή που νικάει».

Για το επιθετικό πρόβλημα του Άρη και τον Μπαράλες: «Για αυτό κατέληξε στον Μήτρογλου. Το είδε εύστοχα ο προπονητής και θέλησε να το διορθώσει με μεταγραφή. Θα ταίριαζε στον Άρη ο Μπαράλες, είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Έχει ποδοσφαιριστές ο Άρης για να τον «ταΐσει» όπως ο Μπερτόγλιο. Δεν υπάρχει μονόπλευρος τρόπος να επιτεθεί μία ομάδα. Νομίζω ότι ο Αστέρας και ο Άρης δεν έχουν πάρει πολλά γκολ από τις πλευρές».

Τι περιμένει από τον Μήτρογλου: «Το μόνο που περιμένω είναι γκολ. Έχει το killer instinct μέσα στην περιοχή. Θυμάμαι ένα ματς με τον Αστέρα που δεν είχε κάνει τίποτε μέσα στο παιχνίδι. Πηρέ όμως μια φορά την μπάλα γύρισε και έβαλε το γκολ. Μας είχε σκοτώσει. Η αίσθηση στο σκοράρισμα είναι σαν την οδήγηση, δεν την ξεχνάς. Το θέμα είναι σε τι φυσική κατάσταση είναι και μετά να ενταχθεί στην ομάδα. Είναι θέμα του προπονητή να επιτευχθεί η χημεία για να ενταχθεί ο Μήτρογλου στο σύνολο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.