Βένος: «Ο Εντιαγέ μπορεί να κάνει την διαφορά»

Metrosport Team09 Νοεμβρίου 2021

Ο Γιάννης Βένος μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον φετινό Άρη, την βελτίωση που παρουσιάζει τις τελευταίες αγωνιστικές και τους παίκτες που ξεχωρίζουν.


«Είναι καλύτερος τις τελευταίες αγωνιστικές. Είχε ξεκινήσει μουδιασμένα και έχασε σημαντικούς βαθμούς που αν τους είχε θα ήταν σε διαφορετική θέση. Εκτός έδρας μαζεύει βαθμούς πιο εύκολα απ' ότι θα περιμέναμε. Ο Βόλος δεν είναι εύκολος αντίπαλος, όμως, ο Άρης κατόρθωσε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο να κερδίσει» είπε αρχικά και συνέχισε μιλώντας για τον Εντιαγέ:


«Στην αρχή προβλημάτισε. Δεν πήγε καλά. Ενώ περιμέναμε να έπαιρνε αμέσως τα ηνία στον χώρο του κέντρου, δεν έδειξε κάτι. Όμως σταδιακά άρχισε να πατάει καλά στα πόδια του και στον Βόλο έβαλε ένα φανταστικό γκολ. Μπορεί να κάνει την διαφορά και να βοηθήσει τον Άρη. Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο ποιος θα είναι ο παρτενέρ του. Η αυτοπεποίθηση που έχει αποκτήσει τον έχει βοηθήσει να έχει σταθερότητα και να δείχνει την αξία του.


Μπορεί να μην βγαίνει ένας παίκτης μπροστά όσο θα ήθελε, αλλά, εντάξει, μπορεί να μην βγει τέσσερις-πέντε φορές σε κάθε ημίχρονο, όμως, θα βγει δύο-τρεις. Στα πρώτα ματς δεν έβγαινε καθόλου, δεν ξέρω αν ήταν επειδή δεν είχε δυνάμεις. Βέβαια, όταν είναι σίγουρος ότι ο συμπαίκτης του θα τον καλύψει παίζει ρόλο».


Για την εικόνα που έχει από τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είναι πολύ καλοί. Τρώμε, βέβαια, αδικαιολόγητα γκολ, αλλά ακόμη δένει η άμυνα, δεν είναι στο επίπεδο που πρέπει. Οργανωτικά έχουν και οι δύο δυνατότητες, αλλά αμυντικά έχουν προβλήματα. Αλλά σε συνεργασία με τα μπακ και τα χαφ έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα τα καταφέρουν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.