Βένος: «Ο Άρης είναι πιο πλήρης κι από διεκδικητές του τίτλου»

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Βένος.

Ο βετεράνος άσος του Άρη στο Metropolis 95.5 για την απώλεια του Μενέλαου Χατζηγεωργίου και το εξαιρετικό ξεκίνημα των «κιτρινόμαυρων». Μάλιστα υποστήριξε ότι ο Άρης είναι πληρέστερος από ομάδες με μεγαλύτερα μπάτζετ που είναι διεκδικητές του τίτλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Βένος:

Για την απώλεια του Μενέλαου Χατζηγεωργίου: «Είναι μια πολύ μεγάλη απώλεια για την οικογένεια του Άρη. Ήταν ένας άνθρωπος που προσέφερε πολλά στον Άρη από πολύ μικρός. Ήταν από τις πιο εμβληματικές μορφές στην ιστορία του συλλόγου. Ήταν αθλητής του πόλο και της κολύμβησης, και έφτασε να είναι πρόεδρος της ΠΑΕ στο πρώτο επαγγελματικό πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Η προσφορά του στον Άρη και τον ελληνικό αθλητισμό ήταν πολύ μεγάλη».

Για το ξεκίνημα του φετινού Άρη: «Μας ξάφνιασε όλους ευχάριστα. Όχι, ότι δεν πιστεύαμε στην ομάδα. Ξέραμε ότι ενισχύθηκε, είναι στην πρώτη θέση και μπορεί να μείνει εκεί για καιρό. Με τις προσθήκες που έγιναν είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές. Φαίνεται να είναι πιο πλήρης και από ομάδες που ξόδεψαν πιο πολλά λεφτά και διεκδικούν το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να έχει συνέχεια. Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε η νίκη επί του Παναθηναϊκού που μπήκε στο πρωτάθλημα με φιλοδοξίες και νέο προπονητή. Ο Άρης έδειξε ότι είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Ο Άκης Μάντζιος είναι λίγο καιρό στην ομάδα και νομίζω ότι θα περάσει όλα αυτά που θέλει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.