Βένος: «Κουράστηκε να περιμένει η οικογένεια του Άρη, πρέπει να κάνει φέτος την υπέρβαση»

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη ,Γιάννης Βένος μιλώντας για τη συνύπαρξη Καμαρά και Γκρέι στην επιθετική γραμμή του Άρη, την πορεία της ομάδας και τους στόχους που θέλει η κιτρινόμαυρη οικογένεια να πετύχει.


Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Δεν μπορώ να διαλέξω ανάμεσα στον Καμαρά και τον Γκρέι, θα μου άρεσε να παίζουν και οι δύο μαζί αλλά εγώ δεν είμαι προπονητής για να σας πω.

Σε κάθε περίπτωση στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό , όποιος και να παίζει στην επίθεση, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει να κρατήσει μια απόδοση, που θα του φέρει βαθμούς. Ο Πάρντιου ως προπονητής πλέον ξέρει τι μπορεί να πάρει από τον κάθε ποδοσφαιριστή και μπορεί να του το βγάλει. Και οι ίδιοι οι παίκτες δεν είναι στο στάδιο προσαρμογής στην ομάδα.

Ο Άρης θα πρέπει να είναι στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος αλλά και να έχει στόχους, όπως την κατάκτηση του πρωταθλήματος, γιατί κουράστηκε η οικογένεια του Άρη να περιμένει κάτι μεγάλο και να μην έρχεται. Η ομάδα πρέπει φέτος να κάνει την υπέρβαση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.