Βένος: «Έτσι θα προκριθεί ο Άρης, να πάει όλος ο κόσμος να κάνει το εμβόλιο»

Metrosport Team07 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος των Βετεράνων ποδοσφαιριστή του Άρη, Γιάννης Βένος και αναφέρθηκε στα παιχνίδια που έρχονται με την Αστάνα, ενώ έκανε έκκληση να πάει ο κόσμος να κάνει το εμβόλιο. 

«Για όλες τις ομάδες να ευχηθούμε το καλύτερο για τη νέα αγωνιστικό περίοδο. Πρέπει να κάνουμε όλοι το εμβόλιο για να προστατευτούμε τόσο οι ίδιοι, όσο και οι γύρω μας. Έτσι, θα πάμε και στο γήπεδο για να δούμε από κοντά την αγαπημένη μας ομάδα. Είναι ο μόνος δρόμος για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Δεν πρέπει να χωρίζουμε τους ανθρώπους σε δυο κατηγορίες. Έχουμε να κάνουμε με θέμα υγείας και θα πρέπει να συμμορφωθούμε όλοι μας».

Για τον Άρη και τα παιχνίδια με την Αστάνα:

«Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι με την Αστάνα σ΄ ένα σημείο που ο Άρης τώρα ετοιμάζεται. Για να προκριθεί θα πρέπει να είναι σε όλα έτοιμος. Όλοι μας πρέπει να πάμε φέτος να αγοράσουμε διαρκείας για να στηρίξουμε τον σύλλογο. Φέτος η ομάδα ξεκινάει με ένα μεγάλο αγκάθι και έχει να κάνει με την υπόθεση Οριόλ όπου ο κ. Καρυπίδης έχει να πληρώσει 1,1 εκατ. ευρώ. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Μετά από μια χρονιά χωρίς έσοδα, χωρίς πόρους, ο Άρης ανταποκρίθηκε σε όλα και φέτος προκύπτουν παλιότερες αμαρτίες. Γι΄ αυτό και η αγορά διαρκείας θα έχει ιδιαίτερη σημασία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.