«Βενιζέλεια»: Υπόσχονται θέαμα και υψηλές επιδόσεις

Metrosport Team29 Μαΐου 2022

Πολλά και σπουδαία ονόματα του ελληνικού στίβου βρίσκονται στα Χανιά και σήμερα (29/5) βάζουν στόχο να πετύχουν σπουδαίες επιδόσεις στα «Βενιζέλεια».

Ο Κώστας Δουβαλίδης είναι το μεγάλο όνομα στα 110μ. εμπόδια. Ο Έλληνας πρωταθλητής θέλει μια καλή κούρσα, στον πρώτο ουσιαστικά αγώνα του στη σεζόν, μετά το φετινό 13.97 που έχει τρέξει ως τώρα στο μίτινγκ στη Λεμεσό. 

Δυνατός αγώνας αναμένεται στο μήκος ανδρών, όπου θα δώσουν ελληνικό χρώμα οι Αντώνης Στυλιανίδης με φετινό 7,65 μ., αλλά και ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης με 7,62 μ. από την Καλαμάτα.

Στη σφυροβολία, οι Χρήστος Φραντζεσκάκης και Μιχάλης Αναστασάκης έχουν ήδη πετύχει επιδόσεις παγκοσμίου επιπέδου. Ο Δημήτρης Τσιάμης θα προσπαθήσει στα Χανιά να κάνει μια καλή επίδοση.

Η Ελένη Πόλακ θα επιδιώξει να βρει το ρυθμό της ενώ η Ραφαέλα Σπανουδάκη επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με στόχο να κυνηγήσει γρήγορους χρόνους. Στα 100 μ. συνεχίζει τους αγώνες της η Άρτεμις Αναστασίου, μία εβδομάδα από το 23.35 στα 200 μ στο μίτινγκ των Παπαφλεσσείων και η Ελισάβετ Πεσιρίδου θα ψάξει την επίδοση που δεν κατάφερε να πετύχει στην Καλαμάτα.

Δυνατή κούρσα αναμένεται και στα 400 μ. των Γυναικών με τις Ανδριάνα Φέρρα, Δέσποινα Μουρτά, Άννα Κιάφα, Κορίνα Πολίτη και Μαρίτα Αργυρού να διεκδικούν γρήγορους χρόνους. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.