Βελόπουλος: Υπουργός χασισεμπορίου και χασισοποτείου ο Γεωργιάδης- «Ναι» σε οπλοκατοχή και θανατική ποινή!

Metrosport Team13 Μαΐου 2021

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, επιτέθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη, για τη στάση του και την τοποθέτησή του πως είχε δίκιο ο κ. Καρανίνας, κάνοντας αναφορές σε χασισοποτεία, χασισεμπόριο και… δουλειές με φούντες.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ζήτησε την επαναφορά της θανατικής ποινής και τάχθηκε υπέρ της οπλοκατοχής, με αφορμή το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Όπως είπε θα καταθέσει πρόταση νόμου για το δικαίωμα οπλοκατοχής για αυτοάμυνα και αναφερθείς στους δράστες της δολοφονίας είπε πως η ιδανική ποινή είναι «να μην ξαναδούν τον ήλιο, ισόβια να σημαίνουν ισόβια. Εγώ λέω προσωπικά, κτήνος που αφαιρεί ζωή και βιάζει παιδάκι μόνο θανατική ποινή».

Όσον αφορά στην οπλοκατοχή επισήμανε: «Να έχουν όπλα στο σπίτι τους οι Έλληνες κι ας τολμήσει ο άλλος να μπει μέσα να βιάζει γυναίκες και να σκοτώνει».

Με αφορμή το νομοσχέδιο για τη φαρμακευτική κάνναβη, επιτέθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας: «Αποφάσισε η ΝΔ να κάνει δουλειές με φούντες. Σας εύχομαι -γιατί ακολουθείτε τη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ- ευχές για βίο χασισόσπαρτο. φτάσαμε να ακούμε υπουργό να επαινεί τον Καρανίκα που είχε λούσει ως χασισέμπορο και μπάφο. Να παραιτηθεί τώρα ο υπουργός του χασισεμπορίου και του χασισοποτείου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.