Βελόπουλος: «Ο ΠΟΥ λέει ότι η χρήση μάσκας εγκυμονεί κινδύνους για τα παιδιά»

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλξενήθηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» μίλησε για το ζήτημα με τη χρήση μάσκας από τα παιδιά στα σχολεία υποστηρίζοντας ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει ότι εγκυμονεί κινδύνους.

Μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε:  

Για τις μάσκες στα παιδιά κάτω των 12 ετών και τη δήλωσή του: «Δεν είναι η πρώτη φορά, το είπα και προχθές στη Βουλή. Υπάρχουν μελέτες του ΠΟΥ και επιστημόνων που δεν βγαίνουν στα κανάλια. Σ’ αυτά βγαίνουν όσοι πήραν περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ. Πριν τρεις μήνες έλεγαν ότι είναι οι μάσκες επικίνδυνες και τώρα λένε να φοράμε χωρίς να βλέπουν μελέτες από του ΠΟΥ. Αυτό το λέει το σύστημα. Ο ΠΟΥ λέει ότι η χρήση μάσκας εγκυμονεί κινδύνους κάτω σε παιδιά κάτω των 12 ετών στις μαθησιακές τους ικανότητες. Υπάρχουν καθηγητές να σας τα πουν».  

Ποιο είναι το κίνητρο αυτών που επιχειρηματολογούν για τη χρήση της μάσκας: «Εγώ ως αρχηγός κόμματος δεν συνωμοσιολογώ, καταθέτω δεδομένα. Άνθρωποι που λένε φορέστε μάσκες, πήραν κονδύλια από το κράτος. Οι άλλοι δεν βγαίνουν στα κανάλια. Όταν είσαι επιστήμονας μπορεί να κάνεις λάθος. Αρκεί οι δημοσιογράφοι να βγάζουν και τους άλλους με την αντίθετη άποψη. Όχι μόνο αυτούς που τρομοκρατούν τον κόσμο. Μπείτε στη σελίδα του ΠΟΥ και δείτε ότι λέει ότι η χρήση μάσκας εγκυμονεί κινδύνους. Αν του παιδί μου ήταν 12 ετών δε θα το έβαζα μάσκα. Αν το λέει η Πολιτεία με νόμο, τότε δε θα παρανομήσω».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.