Βελόπουλος για Ολυμπιακό: «Έπρεπε ήδη ο εισαγγελέας να ασκήσει δίωξη»

Αχίλλειος Έξαρχος24 Ιανουαρίου 2020

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Λευτέρη Αβραμάκη, ο οποίος μίλησε νωρίτερα στο Metropolis 95.5 και χαρακτήρισε ρατσιστική την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά του Ιβάν Σαββίδη, κυμάνθηκε και ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Βελόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και άσκησε έντονη κριτική κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συγκεκριμένη ανακοίνωση αλλά και κατά του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «λίγο».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά Σαββίδη: «Δεν υπάρχει λογική ερμηνεία. Είναι περίεργο και απεχθές όλο αυτό. Είναι ρατσιστική η τοποθέτηση αυτή και έπρεπε ήδη ο εισαγγελέας αυτεπάγγελτα να ασκήσει δίωξη λόγω ρατσισμού».

Για τον Λευτέρη Αυγενάκη: «Ο υφυπουργός αθλητισμού έπρεπε να έχει παραιτηθεί. Είναι λίγος. Όχι για το θέμα της ΕΕΑ, αλλά για το υπουργείο. Δεν το έχει. Ας πάει σπίτι του και ας βάλει ο Μητσοτάκης άλλον. Έχει πρόβλημα, κρύβεται. Τον απαξιώνουν οι μεγαλοπαράγοντες. Πρέπει να τον αλλάξει ο Μητσοτάκης μήπως και βρούμε κάποια λύση».

Για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Πρέπει να σταματήσουν τις δηλώσεις οι τέσσερις μεγαλοπαράγοντες. Οι δηλώσεις τους πυροδοτούν το κλίμα. Οι τέσσερις ομάδες υπάρχουν εδώ και 100 χρόνια, η Ελλάδα αιώνες. Δεν μπορεί κανείς επειδή είναι πρόεδρος μιας μεγάλης ομάδας, να μιλάει απαξιωτικά για τις άλλες ομάδες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.