Βελώνης: «Πλεονέκτημα το καλό κέντρο του Άρη, απώλεια ο Καντουρί»

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2020

Ο βετεράνος επιθετικός του Άρη, Χρήστος Βελώνης, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για το ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ, αλλά και τα προβλήματα στις χαμηλότερες κατηγορίες του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κατάσταση στις χαμηλότερες κατηγορίες που δεν παίζεται ποδόσφαιρο:

«Αμφιβάλλω αν θα τελειώσουν αυτά τα δύο πρωταθλήματα κάτω από τη Super League 1. Πιστεύω έπρεπε η Super League 3 να έχει ξεκινήσει. Πολύ δύσκολα τα πράγματα».

Για το πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές αυτών των κατηγοριών:

«Δεν έπρεπε να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο για να δούμε πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση. Έπρεπε να είχαν γίνει κινήσεις για ποδοσφαιριστές που έχουν μοναδικό εισόδημα αυτό. Για τέτοιες καταστάσεις».

Για την εικόνα που έχει από τον Άρη:

«Δείχνει μια άλλη εικόνα, είναι μια παρουσία στο γήπεδο που μας έχει εκπλήξει. Το εύχομαι να συνεχίσει έτσι, έχει ρυθμό και βάθος. Είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος».

Για τον αγώνα στο Περιστέρι:

«Χάθηκε ένα ημίχρονο στο Περιστέρι. Στο δεύτερο μέρος είδαμε άλλη ομάδα, με τρεξίματα, τελικές και το ευχάριστο είναι πως δεν έφυγε χωρίς βαθμό».

Για το ντέρμπι:

«Το ξέρουμε ότι ένα ματς Άρης-ΠΑΟΚ θα είχε όλη την πόλη στο πόδι αν δεν είχαμε lockdown. Θα παίξει ρόλο η έδρα κι ας μην είναι ο κόσμος στο γήπεδο. Δίνει άλλη ψυχολογία. Εύχομαι ο Άρης να είναι σε καλύτερη κατάσταση και να κερδίσει το παιχνίδι».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να κερδίσει:

«Δείχνουν και οι δύο ομάδες ότι επιθετικά μπορούν σε ανοικτό γήπεδο να κάνουν γκολ. Νομίζω στο κέντρο θα δώσουν έμφαση. Όποιος πάρει το κέντρο και τροφοδοτήσει τους φορ, θα πάρει το ματς».

Για το ποια ομάδα τον πείθει περισσότερο στο κέντρο:

«Είναι μεγάλη η απώλεια του Ελ Καντουρί. Δεν καλύπτεται το κενό του, είναι φέτος αναντικατάστατος για τον ΠΑΟΚ. Ο Άρης φέτος έχει πολύ δυνατό κέντρο, τρεξίματα και καλή κατοχή. Ισορροπημένο θα είναι το ματς και ίσως ο Άρης έχει αβαντάζ».

Για το ποιον θεωρεί παίκτη βαρόμετρο στον Άρη:

«Ο Άρης είναι περισσότερο σύνολο. Στα πρώτα ματς έδειξε ο Γκάμα να παίρνει πάνω του την ομάδα. Ο Σάκιτς και ο Τζέγκο βλέπουμε δίνουν άλλα πράγματα και ο Σίλβα τον οποίο πιστεύω πάρα πολύ και θα ανέβει περισσότερο. Ο Μετέο έχει σκαμπανεβάσματα, δεν έχει σταθερότητα και εύχομαι να βρει τον ρυθμό του γιατί ξέρουμε τι παίκτης είναι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.