Βελώνης: «Ο Άρης δεν είχε φρεσκάδα - Ο Ματέο Γκαρσία ο μόνος που έπαιζε»

Metrosport Team22 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Χρήστος Βελώνης.

Ο παλαίμαχος πια ποδοσφαιριστής, σχολίασε την τραγική ήττα του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του ΠΑΣ αλλά και για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Metropolis 95,5:

Για το παιχνίδι Άρης - ΠΑΣ:

«Όταν το σκορ είναι τόσο βαρύ, δεν μπορείς να δικαιολογήσεις με τίποτα την ήττα. Φάνηκε η ομάδα ότι δεν ήταν καλά, ίσως δεν ήταν τόσο έτοιμη να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ, προσπάθησε βέβαια να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε. Όσο για τους φιλοξενούμενους, σε λίγες ευκαιρίες καταφέραν να πανηγυρίσουν αρκετές φορές. Είναι παρά πολύ βαρύ το σκορ.»

Μεταξύ άλλων πρόσθεσε:

«Σε ένα παιχνίδι, όταν βλέπεις από τους 11 ποδοσφαιριστές σου, οι 10 να μην βρίσκονται σε καλή μέρα, πρέπει να προβληματιστούν και να το ψάξουν σε βάθος τι μπορεί να φταίει, γιατί ο αριθμός είναι μεγάλος. Μήπως έγινε κάτι λάθος πριν τον αγώνα; Δεν το γνωρίζω. Με εξαίρεση τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος έτρεχε και προσπαθούσε να ξεκλειδώσει την άμυνα του ΠΑΣ, όλοι οι άλλοι κρύβονταν. Ίσως δεν είχαν την φρεσκάδα ή τα απαιτούμενα κίνητρα. Δεν ξέρω πραγματικά τι έγινε, ήταν πολύ κουρασμένοι λες και έπαιξαν τρία παιχνίδια. Εύχομαι να ήταν μόνο κακή μέρα, αλλά το σκορ δεν μπορείς να το σβήσεις με τίποτα. Στη συνέχεια, προηγήθηκε με δύο γκολ ο ΠΑΣ, ένιωσε ο Άρης την πίεση και λόγω κόσμου μετά δύσκολα γυρνάει το παιχνίδι.»

Για Άκη Μάντζιο:

«Το έχουμε ξανά πει, ότι η καρέκλα του προπονητή είναι ηλεκτρισμένη, δεν πρέπει να μπει κανείς σε αυτή τι κρίση το αν ο προπονητής πρέπει να μείνει ή να φύγει. Δεν γίνεται μια Κυριακή να είναι «Θεός» ο Μάντζιος και την άλλη να κινδυνεύει με απόλυση. Πρέπει να εμπιστευτείς τον προπονητή σου και τον κρίνεις στο αποτέλεσμα στο τέλος. Εγώ θα κρατούσα τον Μάντζιο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Δεν πιστεύω ότι ο Έλληνας τεχνικός έχει χάσει τα αποδυτήρια στον Άρη, αλλά πιστεύω ότι με τις προσθήκες που έγιναν στο ρόστερ δεν μπόρεσε να βρει την κατάλληλη συνταγή για την σωστή επιθετική ανάπτυξη. Οι παίκτες μπροστά διαθέτουν πολύ ποιότητα αλλά δεν έχουν βρει την χημεία που χρειάζεται.»

Για ντέρμπι:

«Το ντέρμπι είναι ντέρμπι, αυτό το ματς είναι πολύ διαφορετικά από τα αλλά και όλοι θέλουν να παίξουν ένα τέτοιο παιχνίδι. Θα νικήσει αυτός που το θέλει πιο πολύ.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.