Βελώνης: «Να μείνει ο Μάντζιος, θέμα χημείας με Μήτρογλου»

Metrosport Team12 Μαΐου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Βελώνης.

Ο βετεράνος άσος μίλησε για τον αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό, και τα θέματα του Άκη Μάντζιου και του Κώστα Μήτρογλου.

Μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Βελώνης δήλωσε:

Για το ότι ο Άρης θέλει τη νίκη ώστε να μην κινδυνέψει από ενδεχόμενη τιμωρία για την υπόθεση Λάσκοφ: «Και αυτό να μην υπήρχε, πρέπει να κάνει θετικό αποτέλεσμα. Στα τελευταία ματς ο Άρης δεν παίρνει αυτό που θέλει. Για την ποινή δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά ο Άρης πρέπει να διασφαλίσει τη διαφορά για να μην έχει θέμα με την Ευρώπη. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Επειδή ο Παναθηναϊκός άλλαξε προπονητή ίσως κάποια παιδιά που δεν έπαιξαν να πάρουν χρόνο. Η κοιλιά του Άρη ήρθε στα πλέι οφ. Κομβικό ήταν το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα όπου το 0-2 έγινε 2-2 και το γκολ του Μπουχαλάκη στο Κύπελλο, όπως μπήκε. Αν ήταν διαφορετικά αυτά τα αποτελέσματα, θα λέγαμε σήμερα για άλλες καταστάσεις».

Για το αν πρέπει να παραμείνει στον Άρη ο Μάντζιος: «Δεν πρέπει να πυροβολήσουμε τον Μάντζιο. Να αναιρέσουμε μια καταπληκτική πορεία επειδή ήρθαν 2-3 άσχημα αποτελέσματα. Θα ήθελα να μείνει ο Άκης Μάντζιος στην ομάδα και να του δώσουν χρόνο. Γιατί στην Ελλάδα αλλάζουμε προπονητές κάθε χρόνο».

Για το θέμα με τον Κώστα Μήτρογλου: «Το έχουμε δει πολλές φορές με πολλούς ποδοσφαιριστές. Δε γίνεται να βάλεις τον ποδοσφαιριστή πάνω από την ομάδα. Ό,τι γίνεται το ξέρουν καλύτερα οι αρμόδιοι. Ίσως να μην πήρε και τον απαιτούμενο χρόνο για να δείξει αυτά που ήθελε. Έδειξε ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση, ίσως με τα σερί ματς να έβρισκε ρυθμό. Δεν πιστεύω ότι ένας προπονητής έχει έναν καλό παίκτη στην ομάδα και δεν τον βάζει να παίξει. Είναι και θέμα χημείας. Με μια καλή προετοιμασία μπορεί να πάρει τον χρόνο που θέλει ώστε να βοηθήσει την ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.