Βελώνης: «Δεν υπάρχει αυτό που κάνει ο Δέλη - Ηγετικό προφίλ ο Γκάμα»

Metrosport Team02 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Βελώνης.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη που κατά το παρελθόν είχε σκοράρει το «χρυσό» γκολ του Άρη απέναντι στο Χαϊδάρι. Ο ίδιος τοποθετήθηκε αναφορικά με την ξέφρενη πορεία του Άρη που πλέον έχει μπροστά του τις δοκιμασίες με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο και τον ΠΑΟΚ για το Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Αρχικά σημείωσε: «Η ομάδα πατάει πολύ καλά και κάνει μία κούρσα που δεν ξέρει κανείς που θα πάει. Το πιο κομβικό παιχνίδι για τον Άρη είναι αυτό της Πέμπτης γιατί με τον ΠΑΟΚ μπορείς να κερδίσεις έδαφος στα play - off, αλλά το ίδιο νομίζω καταλαβαίνουν και τα παιδιά. Ο Άρης έχει το ρόστερ για να είναι εκεί ψηλά και δεν είχε αυτή τη δυνατότητα παλιά. Καψούρα μου είναι ο Μπρούνο Γκάμα γιατί δεν είναι μόνο τα όσα κάνει μέσα στο γήπεδο αλλά και οι αποδείξεις και το ηγετικό προφίλ που δείχνει και εκτός γηπέδων. Μέσα από αυτούς τους παίκτες χτίζονται οι ομάδες».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εύχομαι να βγει το γκολ και θα ξεκινούσα με τον Μήτρογλου στην κορυφή γιατί είναι καλύτερο να σκοράρεις στην αρχή και να κάνεις τη διαχείριση. Ποδοσφαιριστές σαν το Σάσα πρέπει να ανταμείβονται γιατί είναι ευχάριστο να υπάρχουν τέτοιοι ποδοσφαιριστές στον Άρη και μπράβο που τον ανανεώνει η διοίκηση. Τον Δεληζήση δεν τον βάζω σε συναγωνισμό είναι άξιος συγχαρητηρίων και δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που κάνει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.