Βελώνης: «Ας έβρισκε κίνητρο ο Μήτρογλου, ο Άρης δεν μπορεί με κλειστές άμυνες»

Metrosport Team22 Μαρτίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Βελώνης.

Ο βετεράνος άσος του Άρη μίλησε για το θέμα με τον Κώστα Μήτρογλου και την εικόνα των «κιτρινόμαυρων» στα πλέι οφ του Πρωταθλήματος. 

Μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Βελώνης δήλωσε:

Για το τι δεν πήγε καλά με Μήτρογλου: «Δεν ήταν ο μοναδικός. Πολλοί ήρθαν και πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Ένας ήταν και ο Μήτρογλου. Είχε πολλές ευκαιρίες. Πάτησε στο συμβόλαιο του ενώ αγωνιστικά δεν βοήθησε. Δεν θέλουμε να μειώσουμε την καριέρα που έκανε μέχρι τον Άρη. Φάνηκε ότι τα τελευταία χρόνια είχε πολύ λίγες συμμετοχές. Αρά κάτι συνέβαινε. Επιβαρύνθηκε η ομάδα μα ένα βαρύ συμβόλαιο. Και σε μια θέση που ο Άρης είχε πρόβλημα. Αν δεν είχε κίνητρο ας δει τον Μπουράκ Γιλμάζ τι κάνει στο γήπεδο. Δεν πατάς πάνω σε συμβόλαιο, καλά κάνει και το διεκδικεί αλλά δεν έδωσε τίποτα. Ας έβρισκε το κίνητρο. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Κάτι έβλεπαν οι προπονητές και δεν τον έβαζαν. Το τι θέλει να κάνει είναι δικαίωμα του».

Για τα ματς του Άρη στα πλέι οφ και το γεγονός πως δεν φτιάχνει εύκολα φάσεις: «Ό,τι φταίει όλη τη χρονιά. Δεν μπορεί ο Άρης στην κλειστή άμυνα ούτε από τα πλάγια ούτε από τον άξονα. Έστησε το σινικό τείχος ο Παναθηναϊκός και περίμενε να βγει στην κόντρα. Ο Άρης έχει θέμα με τις κλειστές άμυνες. Πρέπει να δώσουμε χρόνο στον Μπούργος όπως ο Μάντζιος που έκανε τρομερά αποτελέσματα. Έχει νέα φιλοσοφία ο Μπούργος, η ομάδα θέλει και παίκτες. Χρειαζόμαστε πιο επιθετικά μπακ. Όταν δεν βάζεις γκολ δε φταίνε μόνο οι επιθετικοί. Αν δεν έρθει σωστά η μπάλα, πως να κάνει μια σωστή τελική; Πρέπει να μπουν κι άλλοι στο παιχνίδι. Εμείς πάμε στο ίδιο μοτίβο. Δε σκοράρει η ομάδα. Χρειάζονται παίκτες που να τελειώνουν φάσεις στις κλειστές άμυνες. Ας το βάλει κι ο Κουέστα αρκεί να φτάσει σωστά η μπάλα και να γίνει σωστά η τελική».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.