Βελώνης: «Στο τέλος θα γίνει -3, από τα καλυτέρα ρόστερ στην ιστορία του Άρη»

Metrosport Team02 Σεπτεμβρίου 2021

Ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη, Χρήστος Βελώνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Mteropolis 95,5 και μεταξύ άλλων μίλησε για το -6 των «κίτρινων» στο φετινό πρωτάθλημα, ποιο είναι το δυνατό σημείο του φετινού Άρη και για το καλύτερο ρόστερ στην ιστορία τους.

Αναλυτικά όσα είπε Χ.Βελώνης:

«Πέρυσι ο Μπερτόγλιο ήταν ο παίκτης κλειδί για την ομάδα, κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι ήταν ένας από τους καλύτερους. Φέτος με τις προσθήκες που έγιναν θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές για την ανάπτυξη του Άρη. Με κλειστές άμυνες είχε πρόβλημα την προηγούμενη σεζόν, φέτος έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να διασπάσουν αυτές τις άμυνες.»

Για αν είναι πλήρης ο Άρης φέτος, μετά τις κινήσεις που έκανε, απάντησε: «Νομίζω θα είμαστε υπερβολικοί, αν πούμε ότι δεν είναι πλήρης. Πιστεύω πως, ίσως, είναι από τα καλυτέρα ρόστερ στην ιστορία του Άρη. Δεν μιλάω για μονάδες, αλλά για τις λύσεις που υπάρχουν σε κάθε θέση. Πρέπει να λειτουργεί και στο γήπεδο».

Στο ερώτημα ποιο είναι το ισχυρό σημείο του φετινού Άρη, είπε: «Η μεσοεπιθετική του γραμμή είναι σίγουρα και στο δημιουργικό κομμάτι θα υπάρχει προβληματισμός για τις αντίπαλες ομάδες. Το πρόβλημα στο σκοράρισμα που υπήρχε πέρυσι, νομίζω λύθηκε με τους παίκτες που ήρθαν στην επίθεση. Ο Μάνος μπορεί να πιέστηκε την προηγούμενη χρονιά, τώρα υπάρχουν λύσεις. 

Για τον Μήτρογλου δεν θα μπω στη διαδικασία να τον κρίνω εγώ, δεν βοήθησε την ομάδα. Καλώς έγιναν οι φετινές μεταγραφές. Εύχομαι η χρονιά να είναι δημιουργική για την ομάδα, να πετύχει τους στόχους της, να είναι στις τρεις πρώτες θέσεις».

Για το -6 των «κίτρινων», είπε χαρακτηριστικά: «Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται, όχι μόνο στον Άρη και πολλές ομάδες. Για ένα λάθος που δεν ήταν δικό της και ήταν της ΕΠΟ, τιμωρήθηκε η ομάδα. 

Στο -3 θα πάει στο τέλος, να το ξέρετε και θα πουν βοηθήσαμε την κατάσταση και δώσαμε τους τρεις βαθμούς. Κανονικά ούτε -3 πρέπει να πάει. Ούτε στο ερασιτεχνικό δεν γίνονται αυτά». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.