Βέλλιος: Η χρυσή αλλαγή της Τσβόλε...βρήκε δίχτυα σε 67 δευτερόλεπτα!

Κωστής Παναγιώτου28 Ιανουαρίου 2023

Ορισμός της χρυσής αλλαγής. Ο λόγος για τον Απόστολο Βέλλιο, οποίος συνεχίζει να είναι άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τη Τσβόλε, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, με τον Έλληνα επιθετικό να πετυχαίνει το 4ο φετινό του τέρμα.

Στην αναμέτρηση με την Τοπ Ος, ο Βέλλιος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 74ο λεπτό και 67 δευτερόλεπτα αργότερα κατάφερε να βρει το δρόμος προς τα δίχτυα, δίνοντας πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του (2-1), καθώς νωρίτερα είχε ισοφαριστεί από τον Ρικ Ντέκερ (67'). Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την Τσβόλε νικήτρια με σκορ 4-1. Δείτε το γκολ του Έλληνα φορ στο 2:50.

Η Τσβόλε βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 50 βαθμούς και +6 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο. Ο Βέλλιος σε 16 αναμετρήσεις φέτος (10 ως βασικός) μετράει 4 τέρματα και 6 ασίστ.

Μάλιστα, ο Απόστολος Βέλλιος έχει βοηθήσει στην επίτευξη τεσσάρων γκολ της Τσβόλε στα τελευταία 23 λεπτά των αγώνων, σύμφωνα με την Opta. Δύο φορές έχει στείλει εκείνος τη μπάλα στα δίχτυα και άλλες δύο έχει δώσει ασίστ σε συμπαίκτες του.

Την προηγούμενη αγωνιστική ο 31χρονος επιθετικός πέρασε πάλι ως αλλαγή στο 73ο λεπτό του αγώνα με τη Φένλο, με το παιχνίδι να βρίσκεται στο 0-0, και μοίρασε δύο ασίστ στο 74' και στο 79', υπογράφοντας τη νίκη της ομάδας του.

Ο Βέλλιος με τις 6 ασίστ βρίσκεται στην 4η θέση της σχετικής λίστα στην Eerste Divisie (2η κατηγορία Ολλανδίας), ενώ την ίδια θέση μοιράζεται και με έναν ακόμα Έλληνα, τον Χρήστο Γιούση, οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Τέλσταρ. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.