Βελιτζέλος: «Στόχος της Βέροιας η άνετη παραμονή»

Metrosport Team30 Δεκεμβρίου 2022

Η Βέροια έδωσε τα «κλειδιά» στον Κώστα Βελιτζέλο. Ο Ελληνας προπονητής έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση με την «Βασίλισσα του Βορρά» στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου, ενώ νωρίτερα παρουσιάστηκε στους παίκτες από τον γενικό διευθυντή Γιώτη Τσαλουχίδη και τον γενικό αρχηγό Θωμά Τρούπκο. 


Γυμναστής ανέλαβε ο Στέφανος Κρεμέζης, με τους δύο τους να έχουν συνεργαστεί σε Ρόδο, Αστέρα Βλαχιώτη, ΑΠΕ Λαγκαδά και Μακεδονικό. Στο τεχνικό επιτελείο παραμένει ως βοηθός προπονητή ο Γιάννης Ματζιαρίδης, ο Χρήστος Βοργιαλίδης (υπεύθυνος αποκατάστασης) και Θόδωρος Γκίτκος (προπονητής τερματοφυλάκων). Ο Κώστας Βελιτζέλος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο την Πέμπτη (5/1) στην εντός έδρας αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής με τον Μακεδονικό (ομάδα που εργάστηκε πριν μερικά χρόνια).

«Χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ»

Στις πρώτες του δηλώσεις στη «Μetrosport» ως νέος προπονητής της Βέροιας ο Κώστας Βελιτζέλος τόνισε: «Η Βέροια μια ομάδα έχει όλα τα εχέγγυα για να δουλέψει και φτάσει ένα καλό επίπεδο. Εχει θέσει ως στόχο την άνετη παραμονή και να βρίσκεται όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία», επισήμανε στο πρώτο του σχόλιο και συνέχισε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Χρειάζεται πολύ δουλειά και υπομονή». 

Αναφορικά με το πρώτο ματς απέναντι στον Μακεδονικό, σημείωσε: «Το πρώτο ματς είναι πάντα δύσκολο και απέναντι σε μια παλιά ομάδα μου. Ιδιαιτερότητα. Ομάδα πολύ καλή ο Μακεδονικός και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.