Βέλιτς: «Δίκαιη η ισοπαλία, ήμασταν τυχεροί στο τέλος»

Metrosport Team21 Δεκεμβρίου 2022

Δίκαιη χαρακτήρισε ο Γιάσμινκο Βέλιτς την ισοπαλία του Λεβαδειακού με τον Άρη στον αγώνα για την 14η αγωνιστική και πρώτη του δευτέρου γύρου του Πρωταθλήματος της Super League 1.

Ο τεχνικός των Βοιωτών θεώρησε ότι η ομάδα του ήταν μεν τυχερή στο φινάλε στις ευκαιρίες των «κιτρινόμαυρων» αλλά και ότι της λείπει γενικότερα η τύχη. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάσμινκο Βέλιτς:

Για το ματς: «Μεγάλος αντίπαλος ο Άρης, και στα δύο παιχνίδια προηγηθήκαμε, ελέγχαμε σήμερα το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρία για το 2-0 με τον Δούμτσιο αλλά θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν είχαμε σκοράρει. Δεχθήκαμε γκολ από φάουλ σε δύσκολες θέσεις, θέλουμε λίγη παραπάνω τύχη, αντί να γίνει 2-0 έγινε 1-1 από ανύποπτη φάση. Από εκεί και πέρα είναι φυσιολογικό για ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της να υπάρχει άγχος. 

Στο τέλος ο Άρης ισοφάρισε και είχε μία-δύο περιπτώσεις που θα μπορούσε να σκοράρει, ήμασταν τυχεροί σε αυτές της φάσεις, συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια στα δύο παιχνίδια, κυρίως για το σημερινό. Αφού δεν κερδίσαμε το παιχνίδι ενώ μπορούσαμε, πρέπει να αποδεχθούμε την ισοπαλία και βάση όλων των προηγούμενων που ανέφερα θεωρώ ότι είναι δίκαιο αποτέλεσμα».

Για τη συνέχεια και αν υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση: «Η συνέχεια είναι δύσκολη, για μένα λείπουν μόνο αυτοί που βρίσκονται στην ομάδα, έχουμε ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών που δεν έχω κανένα παράπονο, τους στηρίζουμε. Θα γίνουν κινήσεις τον Γενάρη που κρίνονται απαραίτητες, ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.